Mesečni komplet za potpuno prirodno i zdravo mršavljenje pri čemu se izbacuju toksini, regenerišu oštećenjaPaket za mršavljenje i ujedno ishranjuju ćelije.

LEAN AND LEAN 30

Komplet za mrsavljenje, izbacivanje toksina iz organizma i za regeneraciju i ishranu celija !

 

Ovaj komplet sastavljen je za ceo mesec tj. za kompletnih 30 dana a u svom sastavu sadrzi kao sto vidite na slici:

    3 boce Aloe Vera Gelzdravlje-ialoe-clean-and-lean 30
2 Forever Lite Vanilla (sejk koji se moze zameniti za ukus cokolade)
1 Garcinia Plus
1 Forever Active Probiotic
1 Forever Lean
+ Kompletan vodic, korak po korak sa kompletnim planom ishrane i nacinom primene i koriscenja ovih proizvoda tokom 30 dana, sa osvrtom na promenu nacina ishrane.

Najbolji rezultati se postizu primenom kompletnog tretmana mrsavljenja jer se na taj nacin izbegavaju pojave viska koze, strija, celulita ili slicnih mogucih pojava.

Svi proizvodi su atestirani ( kao i kompletna paleta proizvoda FOREVERA ), ispitani i poseduju zvanicne sertifikate pocev od carinske kontrole pa do medicinskih provera ispravnosti i potvrde kvaliteta od strane ministarstva zdravlja.

Uz ove proizvode se dobija jos i sejker, merna traka a ono sto je vazno kod ovog nacina mrsavljenja jeste da se mrsavljenje ne meri  na vagi, jer se na njoj vidi izmedju ostalog i unos tecnosti koji svakodnevno varira pa stoga ni mera nije tacna, nego se mrsavljenje meri santimetrom !!!

Kompanija svake godine organizuje takmicenje gde se pre pocetka mrsavljenja uzimaju mere sa bokova, butina, podlaktica, obima stomaka i jos nekoliko mernih mesta, i ponovo se nakon 30 dana koriscenja proizvoda uzimaju iste te mere.

Do sadasnja iskustva su pokazala da se smanjuje oko 4 cm a to su ustvari masne naslage koje se nalaze ispod koze, a tokom perioda od 30 dana i organi za varenje i kompletan metabolizam se pokrece i pocinje da radi i da pravilno funkcionise stim sto se sama osoba kako psihicki tako i fizicki oseca mnogo bolje !!!