Forever Pomesteen Power – Pomestin

 

– Efikasnost ovog odlicnog dodatka ishrani dokazuju i izuzetni ORAC rezultati. Ritam naše svakodnevice, posao i dani koji protiču u tempu punom napetosti, ostavljaju trag na našem organizmu i zdravlju. Čekaju nas rokovi, neodložni pregovori, sve dok jednom ne primetimo da više ne raspolažemo svojim vremenom, nemamo prilike za obroke provedene u miru i ne unosimo potrebnu količinu voća i povrća.

pomestin-zdravljeialoe.com

 

Slobodni radikali tada lako preuzimaju vlast nad organizmom. Slobodni radikali se mogu naći u skoro svakom živom organizmu. Oni imaju labav molekulski sastav koji vezuje stabilne elektrone drugih molekula i kao posledica toga nastaju promene u ćelijama koje se prvenstveno mogu dovesti u vezu sa procesom starenja. Antiosidansi su takvi stabilni hemijski sastavi, koji se u voću i povrću mogu naći u izobilju.

Slobodne radikale neutrališu na taj način, što im dodaju elektrone, pretvarajući ih tako u stabilne, normalne molekule. Tako, neposredno pomažu funkcionisanje imunog sistema organizma i sprečavaju oštećenje strukture ćelije. Forever Pomesteen Power pruža idealno rešenje za snabdevanje organizma antioksidansima za uravnoteženje loših navika u ishrani. Ovaj snažni antioksidativni dodatak hrani protiv slobodnih radikala se bori oružjem koje obuhvata dve vrste voća, a to su šipak (mogranj) i mangostan.

Ove dve vrste voća sadrže celu zbirku bogatih hranljivih materija, izuzetno veliku količinu ksantona, kao i druge antioksidanse. Ksanton je fitonutriens koji štiti od slobodnih radikala i tako pomaže u čuvanju snage i zdravlja imunog sistema. Ovaj izuzetni voćni napitak sadrži još krušku, malinu, borovnicu i kupinu.

Njegov sastav je zaštićen zakonom i uz pomoć dodataka ekstrakta koštice groždja, predstavlja kompletnu formulu antioksidansa. Efikasnost ovog odličnog dodatka hrani dokazaju i izuzetni ORAC rezultati. ORAC rezultat (Oxigen Radical Absorbance Capacity) pokazuje u kojoj meri dati antioksidanas sprečava štetna dejstva slobodnih radikala.

Rezultati ORAC vrednosti voća se veoma razlikuju. Čak se kod iste vrste voća može izmeriti jedna vrednost posle berbe, a druga nakon izvesnog vremena.

Koje se vrste voća izdvajaju u napitku Forever Pomesteen Power – Pomestin?

 

Važno je naglasiti da se sve vrste voća koje se nalaze u Forever Pomesteen Poweru nalaze na vrhu ORAC liste, zahvaljujući izuzetno visokim rezultatima, a među njima se izdvajaju šipak (mogranj) i mangostan. Forever Pomeseen Power odgovara stilu života današnjice i očekivanjima svesne zdrave ishrane. Dnevno 3cl Forever Pomeseen Power pomešano sa 5 cl Aloe Vera Gela, postaje najbolje sredstvo za zaštitu organizma od svakodnevnih izazova, pred koje Vas stavljaju stresovi zbog kratkih vremenskih rokova i neizbežnih štetnih dejstava okoline.

Donesite dobru odluku i uvrstite u Vaš svakodnevni režim ishrane Forever Pomesteen Power i Forever Aloe Vera Gel! Vaš organizam i imuni sistem će Vam biti zahvalni zbog toga!

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]