Forever Living Products Kompanija

1978. kada je osnovana do 2000. godine:

Kompanija Forever Living Products osnovana je 1978. godine u Feniksu, Arizoni. Medu vodecim je svetskim proizvodacima dodataka ishrani, sa godišnjim prometom u 2000. godini od preko 1,3 milijarde $. Kompanija ima otvorene veleprodajne magacine u 76 zemalja sveta. FLP je najveci svetski proizvodač i distributer soka od Aloe Vere.

Sedište FLP korporacije

 

Kompanija poseduje plantaže Aloe Vera na oko 2 000 hektara ( 20 miliona kvadratnih metara) u dolini Rio Grande, Mexiku i Dominikanskoj Republici.

Poseduje 92 % ukupne svetske proizvodnje, prerade i prometa Aloe Vere. Na oko 1000 malih kompanija iz celoga svijeta otpada ostalih 8%.

Forever plantaže

Kompanija ima svoje kancelarije u 146 zemalja sveta. Jedini je svetski uzgajivač i najveći proizvodjač Aloe Vere u svetu. Godišnji promet je oko 2,5 milijarde $ i ima preko 9 miliona zadovoljnih korisnika i saradnika. Komapnija je povećala velicinu svojih plantaža, sada u svom vlasništvu ima preko 6 000 hektara, i poseduje 98 %  ukupne svetske proizvodnje Aloje i proizvoda od Aloje, koji poseduju zvanične sertifikate i dozvole, pripadaju ovoj kompaniji dok svega 2% odlazi na ostale sitne prpizvodjače  Aloje koji, opet sirovine uzimaju direktno od kompanije Forever.

OBAVEZNO POGLEDAJ VIDEO

PRIKLJUČI SE USPEŠNOM TIMU – LAKO –  KLIKNI NA OVAJ LINK I POPUNI UPITNIK 

Aloe je od davnina poznata i upotrebljavana biljka, koja spada u porodicu ljiljana. Poznato je preko 250 vrsta, najljekovitije dejstvo ima Aloe Vera (Barbadensis Miler). Secenjem listova i njihovim presovanjem cijedi se sok koji se stabilizuje Papajom, a ima hranljivi i ljekoviti ucinak jer obezbjeduje preko 250 aktivnih sastojaka, potrebnih za funkcionisanje svake celije organizma.

Kompanija od 1978 posjeduje zasticenu i patentiranu tehnologiju kojom se svježina i hranjivi sastojci soka Aloe Vere mogu ocuvati nazdravlje-i-aloe-proizvodnja duži period nakon cijedenja. Kompanija Forever Living Products je  nakon 12 godina (pre zvanicnog osnivanja) istraživackog rada i saradnje sa najpoznatijim svetskim laboratorijama,  uspela da napravi stabilizacijski postupak, kojim se dobiva najdelotvorniji, 100% stabilni  Aloe Vera Gel.
Par godina nakon toga sledi ekspanzija firme i distribucija proizvoda širom svjeta. Danas 5 miliona ljudi radi na plasmanu FLP proizvoda dok se broj zadovoljnih korisnika procjenjuje na oko sto miliona.
Prema listi kompanija sa najdinamicnijim razvojem, Forever Living nalazi se na šestom mestu u Americi.

Program proizvoda FLP ukljucuje med koji se skuplja u visoravnima Arizone gdje se nalazi i nacionalni park. Med se sakuplja i od ispase pcela na plantazama aloje jer se tako vrsi prirodno oprasivanje, a ovaj med je izuzetno bogat hranljivim materijama. Dovoljno je reci da se u ovom medu nalazi 20 amino kiselina od 22 koliko ih ima ukupno. U svom radu kompanija koristi prirodna dubriva, bez hemijskih zagadjivaca!

Kako naći pravu aloe(aloja) veru?

Prava Aloe vera, je samo ona koja u boci konzumnog proizvoda sadrži čisti, pravilno stabilizovani Aloja Vera Gel u prirodnom obliku i sastavu, koji po kvalitetu i delotvornosti ne odstupa od svežeg gela.

Već 27 godina vrhunski kvalitet Aloja Vera prizvoda obezbeđuje kompanija Forever Living Products (FLP). Kvalitet FLP proizvoda garantuju: Pravilan prirodni postupak stabilizacije gela, najsavremenija tehnologija prerade i rigorozna kontrola svake faze – od uzgoja biljke na sopstvenim planatažama, preko stabilizacije, prerade, transporta i distribucije do krajnjeg potrošača. Zbog toga se proizvodi FLP-a ne mogu nabaviti u „health storu“.

FLP ima sopstvene plantaže Aloje vere i najsavremeniji tehnološki postupak prerade. Mehanički odstranjuje koru lista u kojoj se nalaze nepoželjne supstance. Koristi iskljucivo unutrašnji sadržaj lista (gel) u kome je skladište svih hranljivih i lekovitih materija. Postrojenja za stabilizaciju su u neposrednoj blizini plantaža. Prirodna stabilizacija se vrši hladnim postupkom i prirodnim ekstraktima, za čega najveću zaslugu ima Bill Coats. Osnova svih FLP proizvoda je čisti, prirodni Aloja – Aloe Vera Gel.

Proizvodi FLP-a su vrhuskog kvaliteta, pod najstrožom kontrolom u svim fazama proizvodnje, od uzgoja biljke do potrošača. Svi FLP proizvodi s pravom nose pečat kvalieta IASC (Međunarodnog Naučnog Saveta za Aloju). Tako dobijeni Aloja vera gel, zadržava sve prirodne hranljive lekovite osobine, kao i konzistenciju, ukus, miris i boju svežeg gela.

 

Koje sertifikate poseduje FLP – Forever Living Products?

Kompanija FLP posjeduje seldeće sertifikate: 

Medunarodnog Naučnog saveta za aloe(aloju) IASC (International Aloe Scientific Commitee)

Americka Agencija za kontolu lekova FDA (Food and Drug Administration)

Kocher sertifikat, dobijen od strane jevrejske organizacije za slobodno korišćenje kod jevreja

ISLAM Aproval za islamsku zajednicu, koji dozvoljavaju primenu ovih proizvoda pripadnicima pomenutih verskih zajednica, što znači da proizvod ne sadrži alkohol, niti dodate sastojke svinjskog porekla kao npr. želatin.

Proizvodi su višestruko nagrađivani od strane velikog broja naučnih institucija zbog svog kvaliteta, čistoce i očuvanih hranljivih materija u samom soku Aloje!
 
Kvalitet – na svakom koraku.

Sertifikate kvaliteta i zdravstvene ispravnosti izdaje pojedinacno svaka od 147 zemalja sveta u kojima Kompanija Forever ima svoje kancelarije, jer svaka od tih zemalja i svoje posebne zakonske propise i carinske kontrole!

Forever Living je posvecena tome da Vam pruži najkvalitetnije proizvode. Pod time ne podrazumevamo samo to, da do Vas treba da stignu efikasni proizvodi, vec se držimo i najviših standarda i aktivno tragamo za potvrdom naših vrednosti i sa strane.

Na našim proizvodima pronaći ćete sledece sertifikate:
 
Sertifikati kvaliteta

Forever Living je posvećena tome da Vam pruži najkvalitetnije proizvode. Pod time ne podrazumevamo samo to, da do Vas treba da stignu efikasni proizvodi, već se držimo i najviših standarda i aktivno tragamo za potvrdom naših vrednosti i sa strane.

Na našim proizvodima pronaći ćete sledeće sertifikate:

International Aloe Science Council (Međunarodni Aloe Naučni Savet)

PETA Cruelty Free (PETA bez nasilja – nije testirano na životinjama)

Islamic Seal of Approval (Islamski pečat odobrenja)

Kosher

Halal

zdravlje-i-aloe-sertifikati-za-proizvode

PRIKLJUČI SE USPEŠNOM TIMU – LAKO –  KLIKNI NA OVAJ LINK I POPUNI UPITNIK 

Filozofija Zdravlje i Aloe  vebsajta je da postoje četiri stuba zdravog života:

zdravo telo, zdrav duh, zdrava porodica i zdrave finansije.

Kao temelj za sva četiri stuba može poslužiti stabilna i uspešna FLP kompanija, koja uz vrhunske proizvode svakome nudi i izvanrednu poslovnu priliku.

Sve proizvode možete da dobijete na kućnu adresu za Beograd je moguć dogovor a za unutrašnjost Srbije šaljem brzom poštom(Post Expres) a plaća se pouzećem.

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]