Forever PROPOLIS – Propolis tablete – antibiotik iz prirode zaštita od infekcija

Kada mislimo na pčele, najpre pomislimo na med i polen. Još jedna vazna supstanca je propolis. Pčele radilice sakupljaju lepljivu smolu (izlučevina drvćca) i izlažu metabolizmu. Tako nastaje propolis, kojim oblazu košnicu u cilju zaštite zajednice od prodora raznih infekcija.

To je tako delotvorno da je unutrašnjost košnice bezbednija od mnogih operacionih sala. Naziv propolis je starogrckog porekla i znaci “ispred grada”, stražar koji čuva roj. Propolis ima 5000 godina dugu istoriju. Asirci i Grci su koristili propolis za očuvanje dobrog zdravlja. Sadrži 22 amino kiseline, vitamine B kompleksa i ojačan matičnim mlečom, Forever Bee Propolis je od velike pomoći organizmu u izgradnji jako odbrambenog sistema.

Forever PROPOLIS – Propolis tablete

Značajan deo propolisa je pčelinji vosak. Najvažniji i njegov veći deo čine flavonoidi, a manji ali važan sastojak su jos kalkoni, dihidrkalkoni, katehini, vitamin B1, B2, B6, C, E, nikotinska kiselina, aminokiseline, enzimi, boje, minerali, kalijum, natrijum magnezijum, aluminijum, fosfor, silicijum, vanadijum, kobalt, sumpor, nikl, cink.

Lekovita svojstva propolisa poznata su od davnina. Narodna medicina primenjivala je propolis u lečenju rana i za lečenje gnojnih zapaljenja. Rasprostranjeno je bilo saznanje o njegovom baktericidnom i fungicidnom delovanju. Zbog smanjene otpornosti dijabetičari su podložni gljivičnim i bakterijskim infekcijama, pa im je propolis od velike pomoći.

I zdravim osobama, deci i odraslima, preporučuje se kura propolisa kao bioterapija za jacanje imunoloskog sistema.

 

Koja su osnovna polja delovanja Forever PROPOLIS – Propolis tablete?

Osnovna polja delovanja Forever PROPOLIS – Propolis:

  1. katar želuca,
  2. katar creva,
  3. zucna kesica,
  4. infekcije zucnih i mokracnih puteva.

Lako se apsorbuje i lako stiže u naše ćelije, ne oštećuje korisnu crevnu floru, ne opterećuje bubrege. Kontraindikacija nema. Forever Bee Propolis preporučujemo kao izvrsnu hranu za naš organizam u obliku tablet.

Forever Living Products, zahvaljujući postupku koji je zaštićen patentom, obezbedjuje nam 100% čist propolis. Najznačajnija dejstva propolisa: imuno-bioterapija za jačanje imunološkog sistema, kod katara želuca, infekcija žučne kesice i žučnih puteva, infekcija mokraćnih puteva, promene na koži.

 

Sastav Forever PROPOLIS – Propolis:

-svaka tablet sadrzi 500 mg 100% čistog propolisa, med, matični mleč, soja protein, stearinsku kiselinu.

Pakovanje: 60 tableta Rok trajanja: 4 godine

 

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]