Forever Multi Maca – Prirodni afrodizijak – Izuzetna kombinacija za snagu  i vitalnost

 

 Multi Maca FOREVER MULTI-MACA  za libido i potenciju. Forever Living Products se jos jednom dokazao kao vodeći u pronalaženju najjačih biljaka širom sveta, koje prirodno uzgaja i procesira, te pažljivo kombinuje prema drevnim receptima. Za svoj 25. rodjendan, kompanija Forever Living Products je pripremila još jedan dodatak ishrani, koji smo svi željno iščekivali.

Izuzetna kombinacija za životnu vitalnost: FOREVER MULTI-MACA

Forever Multi-Maca kombinuje legendarnu Peruansku biljku MACA sa drugim lekovitim travama i pažljivo odabranim sastojcima, gradeći jedan od najfinijih proizvoda za dopunu ishrane. Da bismo shvatili ovu kombinaciju, pogledajmo šta se sve nalazi u dnevnoj dozi od dve tablete “Forever Multi-Maca”.

Forever Multi Maca za libido i potenciju

 

 

Šta je sastav Forever Living Proizvoda – Multi Maca?

– Maca (koren) 500 mg;

– Tribulus terrestris (kora) 200 mg;

– Muira Puama (kora) 200 mg;

– Catuaba (kora) 200 mg;

– L-Arginine (amino kiselina) 150 mg;

– Saw Palmeto (voce) 150 mg;

 Pygeum Africanum (kora) 50 mg;

– Ko-enzim Q-10 10 mg;

– Ekstrakt soje 10 mg.

Tek kada se svaki sastojak sa ovog spiska pogleda pažljivije, moze se shvatiti izuzetnost ovog proizvoda.

KOREN MAKE – prvi je i možda najvažniji medju važnim sastojcima Forever Multi-Mace. Arheoloski podaci ukazuju da je maka uzgajana jos 1600 godina pre Hrista. Inke su je uzgajale u visim, sunčanim ali hladnim, regionima Anda u Juznoj Americi, na visinama do čak 4.000 m i koristile u ishrani; muškarci za snagu, a žene za plodnost. Vremenom je znanje o ovoj izuzetnoj biljci bilo zaboravljeno, da bi se 80-tih godina, posle opsežnih istraživanja, pocela vraćati u upotrebu.

Maka je bogata vitaminima i mineralima, kao i fitonutrientima koji regulišu nivo hormona u telu. Da vidimo kako maka deluje na:

– ŽENE: Do pre samo sto godina, mnoge žene nisu prezivljavale menopauzu. Medicina je ovaj period produzila za 30-ak godina, ali pracen losim zdravljem i stalnim tegobama. Problemi vezani za menopauzu nastaju zbog poremecene produkcije hormona u telu.

Maka je od velike pomoci za:

balansiranje hormonalnog statusa,

simptome menopause,

valunge,

sprečavanje i pomoć u tretmanu osteoporoze,

neredovne menstruacije,

problem vezane za PMS,

primenopauzu,

stimulisanje plodnosti (piti do začeća,

prekinuti tokom trudnoće,

nastaviti tokom dojenja.

Na Andima devojčice već od treće godine života uzimaju maku da bi bile plodne tokom života).

Koristi se protiv Zamora (povećava izdržljivost), za bolje sportske rezultate i seksualnu stimulaciju – afrodizijak.

– MUŠKARCE: Već u 5-oj deceniji zivota kod muškaraca dolazi do prvih promena usled nedostataka testosterone: gubitak mišićne mase, stvaranje masnog pojasa oko struka, pospanost, smanjena potencija, depresija, razdražljivost, svadljivost, promene raspoloženja, valunzi, nesanica, slabost, gubitak koštane strukture.

Maca se pokazala kao izuzetna pomoć za: regulisanje hormonalnog statusa (količine testosterona), povećanje energije i izdržljivosti, za bolje sportske rezultate, izgradnju mišićne mase (bodibilden), simptome andropauze (muška menopauza), impotenciju, problem sa erekcijom i ejakulacijom, stimulisanje plodnosti, seksualnu stimulaciju – kao afrodizijak.

Inke na Peruanskim Andima, koje koriste Macu ostaju plodni do 80-te godine zivota. Maca nema kofein i efedrin sto je čini savršenom za maratonce, putnike i sve izložene teškim naporima, pogotovo sportiste.

TRIBIDUS PUAMA – biljka koja uživa porast popularnosti u proteklim godinama, tajno oružje Bugarskih sportista za snagu i izdržljivost jer: povećava mišićnu rast, popravlja libido i potenciju, reguliše nivo testosterone, snižava povišeni krvni pritisak, smanjuje nivo holesterola.

MURA PUAMA – Brazilsko drvo čija se kora vec decenijama koristi za: smanjen libido, kao afrodizijak, za poboljšanje opsteg stanja organizma, mentalnu zamorenost, problem sa nervnim sistemom, neuralgije, ćelavost, impotenciju, gastrointestinalne tegobe, neuromuskulatorne tegobe, reumatizam.

CATUABA (Erythroxylum catuaba) – drvo sa dugom istorijom upotrebe kod Tupi indijanaca u Brazilu kao afrodizijak, što je dokazano brojnim pesmama u kojima se pominje. Čak postoji i izreka: “dok otac ne napuni 60 godina, sin je njegov, posle toga je Catuabin”. Danas se smatra stimulatorom Centralnog nervnog sistema sa svojstvima afrodizijaka.

Koristi se za: smanjenje bolova nervnog porekla, bolju cirkulaciju, umor, impotenciju, seksualnu slabost, frigidnost, potresenost, nervozu, neurosteniju, lošu memoriju (zaboravnost), nesanicu, hipohondriju, prirodni je antibiotik sa antivirusnim svojstvima.

Catuaba i muria Puama, dve biljke koje rastu uz Amazon, zajedno mogu čoveka ponovo učiniti snažnim i seksualno mladim. Nešto sam se ovde setio one price o Amazonkama!

*L-ARGININE je esencijalna amino kiselina koja omogucava povećano korišćenje mast ii masnih naslaga te gradnju mišića, jer učestvuje u izgradnji ljudskog hormona rasta. Milioni sportista širom sveta je uzimaju za bolje rezultate. Pomaže kod bolesti srca, poboljšava cirkulaciju, ubrzava zarastanje rana i opekotina, ojačava imunitet, deluje protiv Zamora, kod impotencije, produkcije spermatozoida, u borbi sa karcinomom.

*SAW PALMETTO (Serenoa repens) je palma koja raste u Severnoj Americi i to na Jugoistočnoj obali Atlantika. Plod, tačnije sitne bobice ove palme su se pokazale izuzetno efikasne kod uvećane prostate i ćelavosti. Deluje kao anti-androgen.

*PYGEUM Africanum je zimzeleno drvo koje raste u višim oblastima centralne i juzne Afrike. Korišćen je za smetnje sa mokrenjem. Dokazano je da ima tri sastojka koji mogu pomoći kod uvećane prostate. Njegova dejstva su: smanjuje upalu i otok prostate, smanjuje problem sa mokrenjem, pomaže u jačanju seksualne aktivnosti.

*KO-ENZIM Q10 je prisutan u svim ćelijama našeg tela, najviše ga ima u srcu i jetri. Ko-enzim Q10 je neophodan svakoj ćeliji da bi one mogle stvarati energiju. Istraživanja pokazuju da se količina ko-enzima Q10 starenjem smanjuje, sto igra značajnu ulogu u samom procesu starenja.

Koje su dobrobiti Q10 kod Multi Mace FLP?

Koje su to dobrobiti uzimanja koenzima Q10: povećava efikasnost produkcije energije na ćelijskom nivou, deluje kao imunostimulans, jak antioksidans, pomaze detoksikaciju, pomaze u regulisanju povisenog pritiska, ojačava srčani misić, čak i posle infarkta i kod angine pectoris, smanjuje problem sa desnima, pojačava efikasnost režima skidanja kilograma, smanjuje neželjene efekte hemioterapije, može produžiti život.

*EKSTRAKT SOJE je odličan izvor energije i bioflavonoida za bolju funkciju ćelijskog metabolizma i kao pomoć kod lečenja karcinoma.

Sve ove biljke pomažu Maci da lakes, brze i kvalitetnije normalizuje balans hormona u organizmu, čime postepeno nestaju svi problemi nastali njihovim disbalansom.

Koja su to najvažnija dejstva Multi Mace?

Da ponovimo najvažnija dejstva Forever Multi-Mace:

– Balansiranje hormonalnog statusa, čime nestaju tegobe menopause i andropauze;

– Normalizacija menstruacije;

– Popravljanje libida;

– Stimuliše plodnost;

– Seksualna stimulacija;

– Afrodizijak;

– Izgradnja mišićne mase i topljenje masnih naslaga;

– Stimulator centralnog nervnog sistema, smanjuje neurološke tegobe;

– Smanjuje otok i upalu prostate;

– Daje energiju.

 

Svaka osoba koja udje u 5-tu deceniju života bi trebalo preventivno da koristi Forever Multi-Macu da bi imala snage i volje za životom, i naravno, osmeh na usnama u starosti. Dovoljno je uzimati 1 do 2 tablete na dan. Ova preporuka važi i za mladje osobe, pogotovo sportiste.

Ako neke od tegoba koje sam navodio postoje, piti 2 do 3 tablete na dan dok tegobe potpuno ne nestanu i dalje piti preventivno, a najmanje jednu do dve kutije godišnje po 1 tabletu na dan.

Jos jedanput podsećam da ako zelite maksimalne rezultate, kombinujte Forever Multi-Macu sa Aloe Vera Gelom koji ce zahvaljujući svom multivalentnom dejstvu (čišcenje crevnih resica, …) omogućiti potpunu iskoristljivost i brzu ugradnju (0,3 dcl Aloe Vera Gela razblaženo sa 1,5 dcl mineralne negazirane vode).

Proizvod stabilan: 4 godine

Pakovanje; 60 tableta

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

 

Preuzmite detaljnije o proizvodu klikom na preuzmi

Cena Forever Multi Maca – Prirodni afrodizijak – prirodan proizvod za potenciju i libido je 28,76 evra i dinarskoj prtivvrednsti.

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]