Forever ESM Complex – Forever Move Najbolje za Vaše zglobove

 

Forever ESM Complex sadrži unutrašnju opnu kokošijeg jajeta u prahu (NEM®) i ekstraktom kurkume.

NEM® je prirodan izvor glukozamina, hondroitina, hijaluronske kiseline, kolagena i drugih proteina i aminokiselina koji ulaze u sastav zglobova.

Ovaj patentirani sastojak je dokazan u naučnim radovima gde je potvrđeno njegovo dejstvo u podršci zdravom kretanju, povećanju pokretnosti zglobova, očuvanju zdrave hrskavice, smanjenju bolova u zglobovima i brzom oporavku nakon vežbanja – u suštini svemu onom što je potrebno vašim zglobovima.

Forever ESM Complex - Forever MOve

Kako je FLP povećao efekte u Forever Move?

Dodatno smo poboljšali efekte u ovoj revolucionarnoj formuli dodatkom ekstrakta kurkume, i to u verziji koja koristi patentiranu tehnologiju emulziranja BioCurc®. Kurkuma je oduvek bila poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove, proizvodi antioksidanse, ali ovaj patentiran proces omogućuje čak do 200% veću bioraspoloživost – čineći maksimalnu apsorpciju u telu kako bi se ovaj fantastičan sastojak iskoristio. 

Dugo je već poznato da glukozamin i hondroitin pomažu zglobovima i mišićima – ali mi želimo više od toga. Potrebno nam je nešto što brže deluje, sa kliničkim ispitivanjima, pa smo izvukli najbolje iz nauke i prirode i stvorili kombinaciju koja je dala rezultate za 7 do 10 dana.

Potvrđeno je da je čak 5 puta efikasnija od samih glukozamina i hondroitina!

POGLEDAJ VIDEO – FOEVER MOVE

 

Opna ljuske jajeta, nazvana NEM®, je prirodan izvor sastojaka koji proizvode hondroitin, hijaluronsku kiselinu, kolagen i glukozaminoglikene. Ovaj naučno dokazan, odličan sastojak pospešuje anmplitudu pokreta, poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova, čini hrskavicu zdravom, smanjuje bol u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vežbanja. Ko bi samo pomislio da takav sastojak može da bude tako moćan?

Svemu tome smo dodali još jedan petentiran sastojak: kurkumin iz kurkume, i to ne u bilo kakvom obliku, već u obliku BioCurc koja poseduje novu tehnologiju spajanja sastojaka i njihove emulzije. 

Poznato je da priroda uvek nagrađuje svojim fantastičnim korisnim dejstvima, i veoma smo zahvalni nauci da je izolovala i usavršila ove sastojke, dajući nam fantastičan proizvod.

 

 

AKTIVNI SASTOJCI FOREVER ESM Complex-a ili Forever Move:
3 kapsule sadrže: NEM® – unutrašnja opna kokošijeg jajeta u prahu 500 mg, od čega: Kolagen 66 mg, Hujaluronska kiselina 2,75 mg, Hondroitin-sulfat 1,1 mg; Ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) 500 mg, od čega: Kurkuminoidi: 60 mg

Neto masa: 64 g

Upotreba: Odrasli 3 meke kapsule dnevno.

 

Napomena: Ne sme se prekoračiti preporučena doza.Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina,trudnice, dojilje, osobe sa opstrukcijom žučnih puteva i kamenom u žuči,
sa težim oblicima oboljenja jetre i osobe na terapiji antikoagulansima.
Šifra proizvoda: 551

 

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]