FOREVER LYCIUM PLUS – najjači antioksidans

(72)

Stanovnici Azije, hiljadama godina unazad, koriste plod Licijuma i slatki Koran u cilju odrzavanja zdravlja. Na osnovu ove tradicije Forever Living Products je objedinio u jednom proizvodu ove dve lekovite biljke.

Predstavljamo vam Forever Lycium Plus!

.

FOREVER LYCIUM PLUS

Plod licijuma sadrzi vitamine, mineralne materije, beta-karotin, polisaharide i aminokiseline. A ekstrakt flavonoida iz slatkog korena sadrži brojne bioflavonoide za koje je utvrdjeno da imaju snažno antioksidativno delovanje.

Danas već svako može da koristi povoljni uticaj Lyciuma i slatkog korena, prvi put u jednom proizvodu, koji je savršena mesavina, u savršenoj ravnoteži i prirodni je dodatak dosadašnjem program Forever Living Products-a.

 

Koje su dve najvažnije komponente FOREVER LYCIUM PLUS?

Dve najvažnije komponente ovog proizvoda – LYCIUM i LICORIS (kineski slatki koren) su dve lekovite biljke sa mozda najduzom istorijom i najbogatijom dokumentacijom izmedju onih koje mi imamo u našem program, i protežu se vise hiljada godina unazad, posebno u Aziji, gde lekari ove dve biljke preporučuju za lečenje niza bolesti.

*LYCIUM BARBARUM

– Nas proizvod priprema se od ploda Lycium Barbarum koji je žbunasta listopadna severnoazijska biljka. Plod je narandžasto-crvene boje i sadrži zadivljujuce količine aktivnih materija uključujući velike količine aminokiselina, beta karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, protein …

Duga tradicija potvrdjuje njenu efikasnost i upotrebljava se protiv starenja, za jačanje organizma, popravljanje vida i lepotu koze i u te svrhe Kinezi je koriste vec preko 2000 godina. Uspešno se koristila i u tretiranju opekotina, čireva, smrzotina.

Čisti krv, regeneriše celije organizma iznutra prema spolja, popravlja ostećenja koja su naneli slobodni radikali, a koja vode ka vidljivim znacima starosti. U danasnje vreme koristi se i za otklanjanje nuspojava kod hemioterapije i radioterapije.

*LICORIS (Kineski slatki koren)

– Slatki koren verovatno je najčešće poručivana lekovita biljka u Kini, a u moderna vremena jedna od najistraženijih lekovitih biljaka. U poslednjih nekoliko decenija objavljeno je više stotina naučnih radova o likorisu. Ustanovljeno je da sadrži više od 150 hemijskih jedinjenja koja imaju ulogu u očuvanju optimalnog zdravstvenog stanja: aminokiseline, beta-karotin, vitamine, ugljene hidrate, masti, protein.

Naš proizvod ne koristi celu biljku vec njen ekstrakt koji sadrži korisne flavonoide što je vrlo bitno. O čemu se radi?

Nekada se smatralo da je najaktivnija komponenta Glycirhizin ili Glycirrhizinska kiselina, materija koja slatkom korenu daje snažan sladak ukus, 50 puta jači od sećerne trske. Medjutim, pokazalo se da posle duže upotrebe Glycirrhizin daje štetne posledice kod osoba sa visokim krvnim pritiskom, kod osoba koje koriste neke lekove, npr. Digitalis i kod trudnica.

Najnovija naučna istrazivanja pokazala su da mnogobrojna lekovita dejstva likorisa ne potiču od glycirrhizina nego od FLAVONOIDA. Dr Leung, koji je stvorio ovaj proizvod, objasnio je da se ekstracijom odstranjuje glycyrrhizin.

FOREVER LYCIUM PLUS je kao antioksidans 40 puta jači od C vitamina i 100 puta jači od E vitamina i moćna je dopuna našem arsenalu antioksidanasa: A BETA CARE-u, ABSORBENT C, kao i svim ostalim proizvodima iz našeg programa.

Preporučujemo ga za popravljanje oštećenja prouzrokovanih delovanjem slobodnih radikala i za jačanje regenerativne sposobnosti našeg organizma, kao i (zahvaljujući brojnim blagotvornim dejstvima flavonoida i polisaharida) za obnavljanje našeg organizma koje se odvija iznutra prema spolja.

FOREVER LYCIUM PLUS omogućava da koristimo povoljan uticaj licijuma i slatkog korena prvi put u jednom proizvodu, koji je savršena mešavina u savršenoj ravnoteži i prirodna je dopuna programa dopunske ishrane koju pruža FLP.

Sadrži 150 aktivnih elemenata za optimalno zdravlje: aminokiseline, beta-karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, protein.

Forever Lycium Plus pomaže kod:

Detoksikacije organizma; sprecava nus pojave kod hemio i zracnih terapija; usporava process starenja; poboljsava vid; cisti krvne sudove; regeneriše tkivo; protiv umora; jača organizam; opekotina, smrzotina; protiv slobodnih radikala; 40 puta jaci od C vitamina; 100 puta jaci od E vitamina.

SASTAV FOREVER LYCIUM PLUS:

 Lycium (kinesko voce) plod 300 mg,

Licorice – koren ekstrakt 37,5 mg,

mikrokristali celuloze,stearinska kiselina,magnesium stearat.

 

NACIN UPOTREBE: 1-3 tbl dnevno

Pakovanje: 100 tableta

Rok trajanja: 4 godine

 

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]