Forever lite

Za brz obrok, bilo da pokusavate izgubiti kilograme, povecati misicnu masu ili samo zelite podici svoj nivo energije, zdravlje-i-aloe-forever-lite-vanilaposegnite za hranljivim dijetetskim proizvodima Forever Lite Nutritional dijetetskog programa.

Pomesan sa mlekom ili vasim omiljenim vocnim sokom, Forever Lite vas snabdeva hranljivom “bombom” vitamina, minerala, proteina i ugljenih hidrata.

Bogat proteinima za bodibilding, rast i obnovu, dva sejka dnveno vas snabdevaju sa 100% preporucenom dnevnom kolicinom vitamina i minerala.

Svaki sejk sadrzi 18 aminokiselina ( ukljucujuci svih 8 esencijalnih ) i elemente u tragovima ( ukljucujuci gvozdje, selen, hrom i jod ), a i snabdeva vas rastvorljivim i nerastvorljivim vlaknima.

Da biste se zastitili od uticaja slobodnih radikala, dodali smo antioksidans beta-karoten i vitamine A i E, kao i prirodni vocni secer fruktozu, umesto kristalizovanih secera ili aspartama.

Forever Lite dostupan je u dva izvanredna ukusa: cokolada i vanila.

Pomesan sa obranim mlekom, sojinim mlekom ili vocnim sokom, Forever Lite sejk predstavlja zdrav i ukusan nacin da postignete i ocuvate zeljenu telesnu tezinu.

Uzimate li ga kao zamenu za obrok, pojedite bar jedan uravnotezen, niskokalorican obrok dnevno, koji ukljucuje sveze voce, povrece, zitarice i sirove proteine.