FOREVER LITE ULTRA - čokolada - Zdravlje i Aloe

Plaćanje pouzećem

FOREVER LITE ULTRA – čokolada

Manje kalorija vise proteina
 

Forever Lite Ultra je savrsen dodatak vasem zdravom Forever Living načinu zivota.zdravlje-i-aloe-forever-ultra-lite-čokolada

Na Vama je da odaberete ukus koji vise volite VANILA ili COKOLADA, sastav i svojstva su potpuno isti razlikuju samo u prirodnom ukusu !!!

Sa 55% vise proteina i manje od 1/2 ugljenih hidrata od regularnog Forever Lite-a, Forever Lite Ultra ujedinjuje novi nacin razmisljanja i nove tehnologije kako bi vam pomogao da odrzite zdrav nacin ishrane i zivota.

Dve porcije Forever Lite Ultra, pomesanih sa 300ml obranog mleka, 100% vas snabdeva preporucenim dnevnim dozama (RDI) vitamina i minerala.

Forever Lite Ultra obezbedjuje i vise od 18 vaznih aminokiselina, ukljucujuci esencijalne, neesencijalne i aminokiseline razgranatog bocnog lanca.

Sa Forever Lite Ultra, mozete biti sigurni da dobijate poslednja dostignuca u nutricionizmu, a pri tome ne morate da zrtvujete ukus.

Forever Lite ultra je sastavni deo Forever CLEAN & LEAN dijete i programa vezbi. Pomocice vam da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i postaviti vas na put efikasnog i suzdrzanog kontrolisanja telesna tezine.

Kako očistiti Vaš organizam?
Upiši Ime i e-mail i ODMAH dobijaš e-book
Print Friendly, PDF & Email