FOREVER Lite Čokolada – Forever Ultra Lite sa Aminoteinom

Za brz obrok, bilo da pokušavate izgubiti kilograme, povećati misicnu masu ili samo zelite podici svoj nivo energije, posegnite za hranljivim dijetetskim proizvodima Forever Lite Nutritional dijetetskog programa.

Pomesan sa mlekom ili vasim omiljenim vocnim sokom, Forever Lite vas snabdeva hranljivom “bombom” vitamina, minerala, proteina i ugljenih hidrata.

Bogat proteinima za bodibilding, rast i obnovu, dva sejka dnveno vas snabdevaju sa 100% preporucenom dnevnom kolicinom vitamina i minerala.

Vanila i Cokolada Forever Ultra Lite sa Aminoteinom

 

Svaki sejk sadrzi 18 aminokiselina ( ukljucujuci svih 8 esencijalnih ) i elemente u tragovima ( ukljucujuci gvozdje, selen, hrom i jod ), a i snabdeva vas rastvorljivim i nerastvorljivim vlaknima.

Da biste se zastitili od uticaja slobodnih radikala, dodali smo antioksidans beta-karoten i vitamine A i E, kao i prirodni vocni secer fruktozu, umesto kristalizovanih secera ili aspartama.

Forever Lite dostupan je u dva izvanredna ukusa: cokolada i vanila. Pomesan sa obranim mlekom, sojinim mlekom ili vocnim sokom, Forever Lite sejk predstavlja zdrav i ukusan nacin da postignete i ocuvate zeljenu telesnu tezinu. Uzimate li ga kao zamenu za obrok, pojedite bar jedan uravnotezen, niskokalorican obrok dnevno, koji ukljucuje sveze voce, povrece, zitarice i sirove proteine.

 

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]