GIN-CHIA – ŽenŠen koren zivota i Čia snaga i energija

U raznim periodima kineske istorije, mera ŽEN ŠENA (Ginseng) vredela je nekoliko puta vise od iste mere zlata. Ponekad bi imperator slao komad korena svom cenjenom prijatelju obolelom od boljke koja se oduprla svim drugim medicinama.

U jugoistocnoj Aziji postoje mnoga imena za ZEN SEN. Vredi ih upoznati jer ona slikovito objašnjavaju lekovitost te neobične biljke: koren života, biljka – čovek, koren dugovečnosti, čovekovo zdravlje, obećanje besmrtnosti …

Forever Gin Chia na sajtu www.zdravljeialoe.com

Šta sve radi Gingseng?

Istraživanja su dokazala da gingseng smanjuje nivo triglicerida i holesterola u krvi, povećava koncentraciju HDL u krvi i stimuliše imuni sistem. Njegove osobine podmladjivanja potiču od njegovog uticaja na sintezu belančevina.

U gingsengu se nalazi mnogo aktivnih sastojaka, na primer, peptide, glukozidi, zatim germanijum, oligoelementi koji je u poslednje vreme veoma cenjen, a i predmet velikog broja istraživanja.

Gingseng (zen sen) sadrzi jedanaest saponina sto ga čini adaptogenom (svoje delovanje prilagodjava potrebama organizma).

Gingseng je takodje i moćan antioksidans.

Uglavnom se koristi kao lekovita biljka koja obezbedjuje dugovečnost. Doprinosi dobrom raspoloženju, odnosno, postizanju boljeg fizičkog stanja. Stimuliše, ali ne izaziva živahnost kao kofein. Drugi naziv ginseng je “biljka muškosti”. Ima izuzetno dobar uticaj na iscrpljene i seksualno slabe muskarce.

Ova biljka, tačnije dve biljke orijentalni i sibirski ginseng, ćini jednu polovinu sastava Gin – Chie. Drugu polovinu ččini biljka koja uspeva na sasvim drugom kraju zemljine kugle: ZLATNA ČIA (severnoamericka zalfija).

Ona uspeva u jugozapadnim delovima Severne Amerike. Čia ima najviši procenat polinezasićenih masnih kiselina, a-linolenic i linoleic (83,2%) od svih useva. Ona je veliki izvor Omega 3 masnih kiselina, prirodnih antioksidanata i hranljivih vlakana. Protein sadržan u Ciji je viši nego kod hranljivih žitarica.

Indijanska plemena su je veoma cenila i koristila kao stimulans. Jedna stara indijanska legenda kaze da su trkači za doručak jeli seme čie, da bi u podne bili brzi od antilope.

Čarls Robson, veliki poznavalac, može se reći specijalista lekovitih biljaka smatra da koren ginseng pomešan sa čiom u jednoj tableti, pruža neverovatnu energiju i imunitet.

Ove dve biljke su “koren života” jer usporavaju proces starenja i doprinose očuvanju životnih i mentalnih aktivnosti. Obezbedjuju energiju i izdržljivost.

 Koje sadejstvo imaju ove dve biljke Gin i Chia?

Sadejstvo ove dve fantasticne biljke daje sledeće rezultate:
   

DEJSTVA GIN-CHIA – ŽenŠen koren zivota i Čia snaga i energija:

 – podstiče mentalnu i fizičku aktivnost;

– podstiče polnu potenciju;

– popunjava depoe energije;

– sprečava nastanak bolesti ili ih znatno ublažava;

– reguliše poremecaj krvnog pritiska i to tako što osobama sa povišenim pritiskom snižava (uzimati 1 tabletu), a osobama sa niskim povišava pritisak (uzimati 4 tablete);

– povoljno deluje na zapaljenje zglobova;

– deluje umirujuće na glatku muskulaturu, te otklanja smetnje u varenju;

– obezbedjuje dobar rad kostiju i ligamenata;

– otklanja nesanicu i zamor;

– povoljno deluje na malokrvnost i cirkulatorne smetnje;

– sprečava nastanak niskog nivoa secera u krvi (hipoglikemiju);

– utiče na rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem;

– utiče da se vitamin i mineralne materije kompletno iskoriste;

– jača srčani misic;

– sportisti koji koriste GIN – CHIU postizu bolje rezultate, jer imaju veću izdržljivost, bolje podnose napore i brži je oporavak posle treninga i takmičenja.

UPOTREBA: Sažvakati pre ili za vreme jela.

Sastav: Sibirski Ginseng (koren) 200 mg, Orijentalni Ginseng (koren) 40 mg, Chia (severnoamericka zalfija – seme) 160 mg, askorbinska kiselina 50 mg, stearinska kiselina, med, Cejene biber, prirodna aroma limuna.

Proizvod stabilan 4 godine

Pakovanje: 100 tableta

Preuzmi detaljnije o FLP proizvodu FOREVER Gin-Chia klikom na dugme PREUZMI:

 

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

 

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]