GARLIC THYME – beli luk i timijan – Reguliši pritisak prirodnim putem

Lekovita svojstva belog luka poznata su vekovima i poznata su najširem krugu ljudi. U našim krajevima svako ce vam reci da je za preventive od gripa najbolji lek beli luk. Još u starom veku je preporučivan za lečenje mnogih bolesti.

Beli luk sadrži vise od 200 biološki aktivnih materija. Najdelotvorniji je alicin koji se dobija gnječenjem čena, a koji poseduje snažno antibiotsko dejstvo.

Sadrži alicinom – eterično ulje u kome ima sumpora bez azota, a koje ima blagotvorno dejstvo na krvne sudove i srce. Pored toga što blagotvorno deluje na prokrvljenost i ishranjenost srčanog mišića, blagotvorno deluje in a celokupni sistem krvnih sudova u organizmu.

Njegovo dejstvo posebno je povoljno na periferne krvne sudove ekstremiteta, na krvne sudove mozga i očiju.

 GARLIC THYME – beli luk i timijan

Koja su blagotvorna dejstva belog luka?

Pomenućemo još neka blagotvorna dejstva belog luka: beli luk deluje povoljno na celokupni sistem za varenje, pomaže u lečenju bronhitisa i mnogih plućnih bolesti.

Uništava mnoge bakterije (eserihije, stafilokoke, …), deluje protiv mnogih virusa i parazita, otklanja nesanicu, povoljno deluje na rad jetre, reguliše krvni pritisak.

Treba ga upotrebiti kod crevnih poremećaja (dijareja, dizenterija, kolitis…). Najnovija istraživanja potvrdjuju da beli luk ima i antikancerogeno dejstvo.

Emil Vajs, američki lekar, objavio je izveštaj o seriji eksperimenata sa 22 pacijenta, s raznim istorijama crevnih poremećaja.

Posle uzimanja uzoraka urina i fecesa, i snimanja celog probavnog trakta, ovi pacijenti su podeljeni u dve grupe. Prva je tretirana belim lukom, a drugoj nisu davani nikakvi medikamenti. Tokom lečenja, kod pacijenata prve grupe postepeno su nestali blagi oblici dijareje, glavobolje i drugi simptomi intestinalnih oboljenja.

Kad su svedeni rezultati, utvrdjeno je da je kod osoba iz prve grupe došlo do radikalne promene INTESTINALNE FLORE (bakterije u sistemu za varenje). Neke od tih bakterija su korisne (doprinose boljem varenju), a druge su štetne pa njihovo prisustvo uslovljava trulenje i loše varenje. Povoljno dejstvo belog luka bilo je u tome što je broj škodljivih bakterija smanjio, a onih korisnih povećao.

Uz dodatak timijana (takodje vekovima poznate lekovite biljke) FLP nudi ulje belog luka u kapsulama koje su bez mirisa i štetnog dejstva na sluzokožu želuca koje sveži beli luk ima, tako da ga svako može koristiti bez straha od neprijatnog zadaha iz usta i pečenja u želucu.

Proizvod GARLIC THYME – beli luk i timijan  stabilan: 4 godine

Pakovanje GARLIC THYME – beli luk i timijan : 100 kapsula

Cena Garlic Thyme – Beli luk i Timijan možete pogledati OVDE

 

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]