Naš fantastični novi Forever Active Boost – prirodni energetski napitak brzo i efikasno obezbedjuje dodatnu energiju koja Vamzdravljeialoe-aloe-forever-buster-FAB je neophodna za aktivan način života.
 

Forever Living je našao rešenje koje će vam pomoći da se oporavite i revitalizujete kada ste iscrpljeni. FAB odmah i dugotrajno obezbedjuje zdravlje-i-aloe-fab-forever-active-boostdugotrajnu energiju.Ova energija potiče od Guarane, a dugotrajnu energiju omogućuje specijalna tehnologija koju su razvili ruski sportski naučnici i istraživači, a sustina je u originalnoj mešavini adaptogenih biljka i biljkama koje su bogate hranljivim elementima i materijama kao što je i Aloja. FAB deluje brzo, osvežava i omogućava da ostanete budni i puni energije tokom čitavog dana, a ujedno vas revitalizuje tako da vam obezbedjuje izdržljivost i koncentraciju da uradite ono što morate i želite da uradite.

Preporuka: Sa energetskim pićima ne treba preterivati pa se stoga preporučuje od 1 – 3 konzerve u toku dana. Lagano promućkajte i služiti rashladjeno.

 
Sa kombinacijom aloe i mešavine adaptogenih biljaka, vitamina i drugih hranljivih sastojaka, ovaj ukusan napitak će Vam pomoći da budete puni energije tokom celog dana. 250 ml
Ovaj energetski napitak napravljen je specijalnom tehnologijom kojom su sacuvane sve hranljive materije iz sredisnjeg dela lista i na taj nacin vraca energiju tokom dana, pogotovo ako ste pod stresom i zatrpani gomilom posla !!!
 
Proizvode kompanije FLP možete kupiti samo od distributera kompanije
Pozovite već danas – 063/521-217 -Milan ! – See more at: https://zdravljeialoe.com/?page_id=113&preview=true#sthash.jP1cSYzB.dpuf
Proizvode kompanije FLP možete kupiti samo od distributera kompanije
Pozovite već danas – 062/521-217 -Milan !
 

One thought on “FOREVER FAB

  1. Pingback: ADAPTOGENE BILJKEU FAB-u i FAB X- | Zdravlje i Aloe

Comments are closed.