FOREVER Essentials – Set za očuvanje zdravlja

 

U ovoj kutiji nalazi se mesečno pakovanje od 30 kesica sa svim esencijalnim dodacima koji su neophodni za očuvanje zdravlja. U jednoj kesici nalazi se kompletna DNEVNA doza koja zadovoljava kompletne dnevne potrebe za očuvanje zdravlja ubrzanog načina života svakoga od nas.

 zdravljeialoe.com-forever-essentials

 

Šta sadrži FOREVER Essentials – Set za očuvanje zdravlja?

Pakovanje FOREVER Essentials – Set za očuvanje zdravlja  svake pojedinačne kesice sadrzi:

2 tablete Forever Bee Pollen:

Jedna od najkompletnijih hrana za nas organizam, potpomaze jacanju imuniteta i balansiranosti celog organizma . . .
 

2 tablete Forever Absorbent-C:

Obezbedjuje neophodni dnevne potrebe za vitaminom C, pravilno rasporedjen u toku dana. Jednu sazvakati ujutro, a jednu posle podne  ili predvece (pusacimaje potrebno jos 2-6 tableta vitamina C dnevno) . . .
 

1 kapsulu Forever A-Beta-Car E:

Obezbedjuje dnevne antioksidativne vitamine beta-karotein i E vitamin, mineral Selen koji zajedno sa ostalim dodacima cine jaku oksidativnu odbranu organizma te na taj nacin cuvaju krvne sudove, epitel i doprinose hormonskoj stabilnosti . . .
 

4 tablete Forever Natur-Min:

Obezbedjuju Dnevne potrebe, a minerali su neophodni za odvijanje metabolickih procesa u organizmu, hormonsku stabilnost i ocuvanje kostano – zglobnog sistema . . .
 

1 kapsulu Forever Artic-Sea Gel:

Dnevno, obezbedjuje esencijalne masnoce za odrzvanje zdravog kardio – vaskularnog, moždanog, nervnog i zglobnog sistema . . .

Forever Essentials, skup dnevnih dodataka ishrani, sadrzi pet  neophodnih dodataka ishrani, a u pojedinacno upakovanim paketicima, pogodnim za svakodnevnu upotrebu.

Bogati su esencijalnim vitaminima, mineralima, fitonutrijentima i antioksidansima koji pomazu nasem telu da pravilno funkcionise.
 

Ovi praktično upakovani paketići pružaju idealan način da svako u vašoj porodici na kvalitetan način dobije svoje dnevne potrebe dopuna ishrani od jednog od svetskih predvodnika u proizvodnji  dodataka ishrani vrhunskog kvaliteta, Forever Living Productsa.

Svi proizvodi su zdravstveno ispitani i poseduju ateste i sertifikate svake zemlje u kojoj se koriste, a za sada je to preko 140 zemalja sveta.
 

Svaki paketić sadrži sledeće dodatke ishrani:

* 2 tablete Forever Bee Pollen
* 2 tablete Forever Absorbent-C
* 1 kapsulu Forever A-Beta-CarE Gel
* 4 tablete Forever Natur-Min
* 1 kapsulu Forever Artic-Sea Gel

Pakovanje: Mesečno – 30 kesica

Rok trajanja: 4 godine

 

 

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]