Forever ECHINACEA SUPREME – imunostimulator

Potpuno novi proizvod kompanije Forever Living Products namenjen jačanju organizma u borbi protiv virusa, bakterija i ostalih zagadjivača.

Forever Echinacea Supreme je mesavina četiri izuzetno cenjene biljke, koje zahvaljujuci sinergističkom delovanju (udruženom dejstvu) esencijalnih ulja, fitosterola, vitamina, flavonoida, tanina i drugih elemenata, čine ovaj proizvod, najjačim aktivatorom imunološkog sistema.

Jak imuni sistem mora pre svega pravilno da detektuje a zatim uništi sve neprijatelje našeg organizma. Ako to ne uspe dolazi do razvoja mnogih bolesti: virusnih i bakterijskih infekcija (virus ii loše bakterije), razvoja kancera (defektne – mutirane ćelije), alergije…

Pogrešno detektovani napadači dovode do razvoja autoimunih bolesti: dijabetes (uništenje pankreasa), multipleks skleroza, psorijaza … Lista ovih bolesti je iz dana u dan sve veća, te je podstakla naučnike da tragaju za prirodnim aktivatorima imunološkog sistema.

forever echinacea supreme

Dejstvo ovog preparata ce svima biti jasnije kada malo bolje pogledamo njegov sastav:

– Echinacea Purpurea (cela biljka) i Echinacea Angustifolia (koren) su dve najcenjenije vrste ove severno americke biljke. Vekovima unazad, indijanska plemena koja su sacuvala tradicionalne mudrosti, koriste je kao antidote za zmijski ujed i druga “trovanja krvi”.

Naučno je dokazano da je ehinacea izuzetno jak stimulator naseg imunoloskog sistema, čime jača ukupnu otpornost našeg organizma. Zahvaljujući sinergističkom dejstvu većeg broja sastojaka, ehinacea povećava produkciju i aktivnost belih krvnih zrnaca, limfocita i makrofaga, a povecava i produkciju interferona, supstance koja je vazan posrednik u imunoloskoj odbrani organizma od virusnih infekcija.

Stotine naucnih istraživanja pokazalo je delotvornost ehinacee, medjutim tek nedavno, istraživanja su otkrila još jedan veoma važan mehanizam kojim ehinacea pomaže odbrani naseg organizma. Jedan od primarnih odbrambenih mehanizama baziran je na delovanju Hialuronske kiseline (Hyaluronic Acid, HA).

HA je jedan od osnovnih sastojaka sluzi (mukusa) koja oblaže celije epitela i štiti organizam od prodora infektivnih agenasa (bakterija i virusa).

Njegova uloga je da održava mucus u zelatinoznoj form ii time zadrzava molecule koje celije epitela prave u cilju unistavanja mikroorganizama in a taj nacin in omogucava efikasnu odbranu. Ta zelatinasta potka se raygradjuje delovanjem enzima hialuronidaze koji neretko produkuju same bakterije i izlucuju u cilju probijanja mukusne barijere.

Aktivne komponente iz ehinacee snizavaju aktivnosti ovog enzima, smanjuju infektivni kapacitet mikroorganizama i time realizuju svoju protektivnu ulogu.

– Koren kanadske zutike – Hydrastis Canadensis L, raste u Severnoj Americi i ima dugu istoriju primene kod Indijaca. Deluje protiv bakterija, protozoa i gljivica. Specifična je pomoć kod infekcija grla jer ne dozvoljava da se streptokoke “zalepe” u grlu.

Pomaže kod: bolova i infekcija grla, infekcija mokraćnih puteva, kao i kod infekcija Candidom Albicans. Kada se koristi sa ehinaceom deluje kao prirodni antibiotic i ojačava imunološki sistem.

– Ekstrakt semena grozdja – dobija se iz semena crvenog grozdja. Pun je flavonoidima i fitonutrijentima tako da ima izuzetno jaka antioksidativna svojstva, jača cak i do 50 puta od vitamina C i E.

Poboljsava cirkulaciju krvi i jača zidove krvnih sudova (setite se price o domacem crnom vinu).

Kakve efekte ima Forever ECHINACEA SUPREME?

Forever ECHINACEA SUPREME ima sledeće efekte: smanjuje bolove, štiti moždane ćelije od slododnih radikala, pomaže u održavanju elastičnosti koze, preventive srčanih oboljenja, štiti mišićne celije od oštećenja, kontroliše i neutrališe mutirane ćelije koje mogu dovesti do razvoja tumora, pomaze kod psorijaze i ekcema, smanjuje alergijske reakcije.

Ovaj izuzetni proizvod preporučujemo za prevenciju i kod svake infekcije u organizmu (od zuba, preko sistema za disanje i sistema za varenje do ginekoloskih i infekcija mokracnih puteva, kod svih infekcija koze, al ii drugih promena na kozi). Preporucicemo ga svakoj osobi koja ima narusen imuni sistem.

Da ponovimo ono najvaznije šta našem organizmu donosi Forever Echinacea Supreme:

– reguliše i ojačava imunoloski sistem;

– prirodni antibiotic sa antivirusnim dejstvom;

– jak antioksidans;

– smanjuje alergijske reakcije;

– jača krvne sudove.

Ako zelite maksimalne rezultate kombinujete Forever Echinaceu Supreme sa Aloe Vera Gelom koji ce zahvaljujući svom multivalentnom dejstvu omogućiti potpunu iskoristljivost i brzu ugradnju.

Nacin upotrebe: Kao preventive, pogotovo na početku sezone gripa i za one koji zele da ojačaju svoj imunitet 2-3 tablete dnevno.

U slucaju infekcija uzimati prvu kutiju 3×2 tablete, a ako treba nastaviti (npr. kod Candide Albicans) i sledeću kutiju piti 3×1 tabletu dnevno. Tablete uzimati tokom ili posle obroka. Piti 8 nedelja, i zatim napraviti pauzu od 4 nedelje. Deca je mogu piti vec od 12 godine zivota, dok se kod trudnica ne preporucuje, jer je tokom trudnoce imunitet prirodno stimulisan.

Proizvod stabilan 4 godine

Pakovanje: 60 tableta

Sve proizvode možete da dobijete na kućnu adresu za Beograd je moguć dogovor a za unutrašnjost Srbije šaljem brzom poštom(Post Expres) a plaća se pouzećem.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *