FOREVER CardioHealth SA CoQ10 -Pomoć našem kardiovaskularnom sistemu

Opis proizvoda

Forever CardioHealth sa CoQ10 je specijalna formula napravljena tako da se rastvara u Aloe Vera gelu i obezbeđuje tri dodatka ishrani važna za zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Ovaj proizvod održava zdrav nivo homocisteina, predstavlja izvor koenzima Q10 koji pospešuje efikasno funkcionisanje ćelija i obezbeđuje antioksidanse važne za srce. Svi ovi sastojci zajedno pospešuju zdravlje kardiovaskularnog sistema.

CoQ10 je enzim koji proizvodi ljudski organizam, a neophodan je za normalno fukcionisanje ćelija, uključujući i ćelije srca i krvnih sudova. Koncentracije CoQ10 opadaju sa starenjem, a to je upravo kada nam je najviše potreban.

Forever CardioHealth pospešuje pravilnu funkciju kardiovaskularnog sistema i pomaže da se održi zdrav nivo homocisteina u krvi. Poznato je da vitamini B, koje sadrži Forever CardioHealth u obliku vitamina B6, B12, i folne kiseline, pomažu da se nivo homocisteina održi na normalnom nivou. Ovo je preduslov za održavanje normalne funkcije srca i krvnih sudova.

Forever CardioHealth takođe sadrži i ekstrakte lekovitih biljaka (seme grožđa, đumbir, bosvelu i list masline) za koje je u studijama potvrđeno da su korisni za kardiovaskularni sistem.

Svemu ovome smo dodali  i minerale koji su korisni za srce: magnezijum i hrom, plus lecitin koji podmazuje krvne sudove i mobiliše masti, kao i aktivne antioksidanse u obliku vitamina C i E. Slobodno uzmite sve te sjajne sastojke i pomešajte ih u čaši sa Aloe Vera gelom i tako im  dodajte korisna svojstva čudotvornog lista aloje. Jednostavno sipajte, promešajte i popijte — vaše srce će vam biti zahvalno.

Za informaciju o neto količini, načinu upotebe i sastavu kliknite ovde 

Šifra proizvoda: 312
Bodovna vrednost: 0.124

FOREVER CardioHealth SA CoQ10


CoQ10 je enzim koji čovek proizvodi u svom telu i potreban je za osnovno funkcionisanje ćelija, uključujući srce i krvne sudove. Nivo CoQ10 opada sa godinama, a tada nam je najviše potreban. Forever CardioHealt dodatno obezbedjuje CoQ10 koji je vašem organizmu potreban.

 

Šta sve sadrži Forever CardioHealth?

Forever CardioHealth takođe sadrži i ekstrakte lekovitih biljaka (seme grožđa, đumbir, bosvelu i list masline) za koje je u studijama potvrđeno da su  korisni za kardiovaskularni sistem. dali  i minerale koji su korisni za srce: magnezijum i hrom, plus lecitin koji podmazuje krvne sudove i mobiliše masti, kao i aktivne antioksidanse u obliku vitamina C i E.

Slobodno uzmite sve te sjajne sastojke i pomešajte ih u čaši sa Aloe Vera gelom i tako im dodajte korisna svojstva čudotvornog lista aloje. 
PAKOVANjE: 30 kesica x 3.5 gram

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i dr.


Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

dugme-za-newsletter