FOREVER CardioHealth SA CoQ10 – Za zdrav kardiovaskularni sistem

Forever CardioHealth sa CoQ10 je specijalna formula koja se sada lako rastvara u našem jedinstvenom Aloa Vera gelu i tako obezbeđuje tri važna hranljiva sastojka za zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Ovaj proizvod povećava nivo homocisteina i zajedno sa koenzimom Q10 podržava besprekoran rad ćelija, a takođe obezbeđuje i antioksidante pogodne za zdravlje vašeg srca. Ovi sastojci zajedno održavaju zdravlje vašeg kardiovaskularnog sistema.

FOREVER CardioHealth SA CoQ10

CoQ10 je enzim koji čovek proizvodi u svom telu i potreban je za osnovno funkcionisanje ćelija, uključujući srce i krvne sudove. Nivo CoQ10 opada sa godinama, a tada nam je najviše potreban. Forever CardioHealt dodatno obezbedjuje CoQ10 koji je vašem organizmu potreban.

 

Šta sve sadrži Forever CardioHealth?

Proizvod Forever CardioHealth održava funkciju vašeg kardiovaskularnog sistema i tako sto pomaže održavanje nivoa homocisteina u krvi. Ovaj proizvod sadrži Vitamine B grupe (B6, B12 i kompleks vitamina B2) za koji se provereno zna da potpomaže održavanje neophodnog nivoa homocisteina, što zauzvrat daje zdravo srce i funkciju krvnih sudova.

Forever CardioHealth takodje sadrži i biljne ekstrakte (košica iz grozdja, indijskog šafrana, tamjana i lista masline) za koje postoji naučna potvrda da su blagotvorni za kardiovaskularni sistem.

Svemu ovome pridodali smo još i minerale magnezijum i hrom, kao i lecithin koji je poznat kao prirodni fabricant i odstranjivač masti u krvnim sudovima, te moćne vitamine C i vitamin E.

Sada uzmite svu moć ovih sastojaka i pomešajte sa čašom Aloa Vera gela zbog svih prednosti koje sa sobom nosi čudesni list aloe vere. Jednostavno, sipajte, pomešajte i ispijte – vaše srce ce vam biti zahvalno!

– Napravljeno za lako rastvaranje u gelu Aloe Vere

– Obezbedjuje CoQ10, potreban za osnovno funkcionisanje ćelija

– Sadrži biljne ekstrakte potrebne za zdravlje srca, minerale, lecithin i antioksidantne vitamine.

PAKOVANjE: 30 kesica x 3.5 gram

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]