Forever BEE POLLEN – Polen – cvetni prah

Forever BEE POLLEN – Polen – cvetni prah je oplodjujući prah cveća. Pčele ga skupljaju i nose u svoje košnice za hranu. Bez polena, biljke, drveće i cveće ne bi postojalo, čak i mi zavisimo od njega.

Forever Bee Polen se skuplja u posebno pakovanim nerdjajućim čeličnim kolektorima iz cvetova iz udaljenih, visokih i pustih predela. To obezbedjuje najsveziju i najmocniju prirodnu hranu. Forever Bee Polen je u potpunosti prirodan i ne sadrzi zastitna sredstva, vestacke boje ili ukuse.

Forever BEE POLLEN - Polen - cvetni prah

 Bee Polen sadrži širok spektar hranljivih sastojaka i potpomaže očuvanju dobrog zdravlja. To uključuje sve vitamine B kompleksa i vitamin C. Pošto su oni rastvorljivi u vodi moraju se uzimati svakodnevno.

                                                                                                                                                                                                 

Bee Polen sadrzi i vitamine D, E, K i Beta karoten (vitamin A), plus mnoge minerale, enzyme i koenzime, biljne masne kiseline, ugljene hidrate, protein i 22 aminokiseline, ukljucujuci svih 8 esencijalnih aminokiselina koje organizam nije u stanju da sam proizvede. Bee Pollen je jedna od najkompletnijih vrsta hrane.

Bee Pollen i lecithin koji postoji u svim ćelijama i pomaže u metabolizmu masti. Hranljivi sastojci u Bee Pollen-u se lako vare i apsorbuju u ljudskom organizmu. Forever Bee Polen pomaže u očuvanju zdravog cirkulatornog, digestivnog, imunog i nervnog sistema.

Od rezultata kliničkih ispitivanja izdvajamo rezultate R.A. Chauvina koji je ustanovio da polen potpomaže regulisanje rada creva, kod malokrvne dece povecava stvaranje crvenih krvnih zrnaca, starijim osobama se vraća snaga, bolje se osećaju.

Polen popravlja apetit, povoljno deluje na raspoloženje, olakšava intelektualni rad, popravlja snabdevanje moždanih ćelija krvlju, podstiče rast, jača i popravlja vid.

Koja su to najvažnija dejstva Forever BEE POLLEN – Polen?

Najvažnija dejstva Forever BEE POLLEN – Polen:

– reguliše varenje,

– rad creva,

– vraća apetit;

– deluje protiv proliva i protiv zatvora;

– ublažava simptome starenja;

– regulise poremecaje krvotoka;

– pomaze kod problema sa dijabetesom;

– otklanja fizički zamor;

– otklanja psihičke smetnje;

– jača i popravlja vid;

– olakšava intelektualni rad;

– kod skleroze;

– kod oštećenja nastalih zračenjem;

– kod adenoma prostate.

Polen nije lek već visokovredna hrana koja čuva ili vraca pravilno funkcionisanje organizma. FLP nudi polen u obliku tablet obogaćen medom i matičnim mlečom.

Da bi se izbegle eventualne alergije preporučuje se početna doza od ¼ tablet dnevno, a zatim postepeno povećavati dozu do 3×1 tbl dnevno.

Sastav: 1 tbl sadrži 500 mg čistog polena, med, matični mleč, stearinsku kiselinu.

Pakovanje: 100 tableta

 

 

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]