FOREVER Artictic – Sea SUPER OMEGA 3 – najbolje za naše krvne sudove

Nezasićene masne kiseline

Vitalni set nutritienata koji je neophodan za zdrav organizam su masne kiseline. Ovi hranljivi sastojci sluze za obavljanje nekoliko funkcija, ukljucujuci i obrazovanje veceg dela zastitne membrane koja okruzuje (obmotava) svaku od nasih celija.

Organizam ih takodje koristi kao gradivne blokove za stvaranje telesne masnoće koja je potrebna u odgovarajucim kolicinama da oblaze i zaštiti naše unutrašnje organe i očuva toplotu našeg tela. Medjutim, ne obezbedjuju sve masne kiseline istu koristi.

Naučna istraživanja su povezala konzumiranje zasićenih masnih kiselina koje se pre svega nalaze u zivotinjskoj masti, sa povecanim nivoom holesterola i visim rizikom od srcanih napada, dok nezasicena vrsta iz nerafinisanih biljnih ulja nema takve efekte.

 

FOREVER Artictic - Sea-SUPER OMEGA 3

 

 

Forever Living Products je formulisao odlican dodatak ishrani da bi iskoristio prednosti najnovijih istraživanja u ovoj vaznoj oblasti nutricionizma. Kombinujuci Omega-3 i Omega-9, on obezbedjuje siguran i balansiran dodatak ishrani koji moze ciljano poboljsati i pruziti podrsku odrzavanju nivoa zdravog holesterola i triglicerida u krvi.

FOREVER Artictic – Sea SUPER OMEGA 3 je proboj medju balansiranim dodacima ishrani, budući da koristi i biljne i životinjske masti da bi izvukao iz svake ono sto je korisno. Omega-3 je esencijalna polinezasićena masna kiselina koja se nalazi u lososu, skuši i drugoj morskoj hrani, dok je Omega-9 mononezasićena masna kiselina koja se nalazi u maslinovom ulju.

Svaka kapsula sadrzi 225 mg EPA i 150 mg DHA i oleinske kiseline cime oskudeva savremeni nacin ishrane.

Korisno delovanje EPA i DHA podrazumeva i jacanje cirkulatornog sistema, čišcenje krvnih sudova od masnih naslaga (dobri holesterol putem jetre izvlaci loš holesterol napolje), čime obezbedjuje razvoj i zdravlje nervnog sistema, očiju, zglobova (učestvuje u “podmazivanju” zglobova), te odličnu preventivu od nastanka kancerogenih oboljenja (antioksidativno svojstvo).

Koji su nedostaci koji ukazuju na nedostatak Omega – 3?

*Simptomi koji ukazuju na nedostatak Omega-3 NMK:

– suva koža,

– problem sa vodom koja se zadržava,

– sklonost ka infekcijama i upalama,

– pogoršana memorija i sposobnost učenja,

– loša koordinacija,

– kod dece usporen razvoj,

– trnjenje ruku ili nogu,

– visok krvni pritisak,

– povišeni trigliceridi,

– otežano skidanje kilaže,

– pogoršanje vida.

KLINIČKA ISPITIVANjA FOREVER Artictic – Sea SUPER OMEGA 3:

Nedavno sprovedena klinička ispitivanja na ljudima su dokazala da je redovno uzimanje Artic Sea značajno za snižavanje holesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utiče i na odnos HLD/LDL (dobrog i lošeg holesterola).

Takodje je dokazano da unošenje esencijalnih masnoća smanjuje rizik od pojave kancera, srčanih oboljenja, alergija, artritisa, ekcema, psorijaza, depresije, zamora, infekcija, PMS-a. Lista poremećaja povezanih sa njihovim nedostatkom svake godine je sve veća.

SASTAV FOREVER Artictic – Sea SUPER OMEGA 3:

-Svaka kapsula od 1000 mg sadrzi 750 mg NMK Omega-3 iz ribljeg i

-250 mg Omega-9 iz maslinovog ulja,

-zelatin, glicerin,

-filtriranu vodu,

-vitamin E (d-alfa tokoferol) kao podrsku stabilnosti NMK u nasem organizmu.

NACIN UPOTREBE Artictic – Sea SUPER OMEGA 3:

Preventivno 2 kps dnevno, kod problema kardiovaskularne prirode se preporucuje uzimanje 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno zajedno sa min. 0,5 dcl Aloe Vera Gela dnevno.

Iz ishrane je pozeljno izbaciti margarine i sva rafinisana ulja, hranu spremati na maslacu ili hladno cedjenom maslinovom ulju, dinstanjem na laganoj vatri (naucno je dokazano da trans-masnoce nastale rafinisanjem biljnih ulja blokiraju rad nezasicenih masnih kiselina, a ulje sagorelo na jakoj vatri sadrzi kancerogene elemente).

Za eventualna przenja bezbednija je upotreba zivotinjskih (svinjske) masti koje su inace zasicene masnoce pa su samim tim i termo stabilnije, a neremete rad i stabilnost nezasicenih masnih kiselina.

PAKOVANjE: 120 kapsula

PROIZVOD STABILAN: 4 godine

 Daljnije o proizvodu možete saznati i preuzeti u pdf-u klikom na dugme preuzmi

Sve proizvode možete da dobijete na kućnu adresu za Beograd je moguć dogovor a za unutrašnjost Srbije šaljem brzom poštom(Post Expres) a plaća se pouzećem.

 

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]