Forever Active Probiotic- Dobre bakterije

Prema reČniku, mikrob je sićušna forma života, mikroorganizam. Ljudska bića su domaćini raznim vrstama mikroba. Oni žive na našoj koži, u našim ustima i u svim delovima našeg gastrointestinalnog trakta.

Zapravo, procenjeno je da više od 400 različitih vrsta mikroba stanuje u ljudskom telu kao u svojoj kući – oni su čak mnogo brojniji nego ćelije u našem organizmu.

 

Mikrobi su živi organizmi koji postoje u našem telu i igraju važnu ulogu u našem opštem zdravlju i blagostanju. Neki mikrobi su loši, medjutim, većina mikroba je blagotvorna. Ove “dobre bakterije” su nazvane “probioticima”, od grčke reci “za život”. Organizacija za ishranu i poljoprivredu pri Ujedinjenim Nacijama (FAO) definisala je probiotike kao “zive mikroorganizme koji u adekvatnim količinama, doprinose boljem zdravlju domaćina”.

zdravljeialoe.com-forever-active-probiotic

Forever Living Products prepoznaje značajnu ulogu koju blagotvorni mikrobi po ljudsko zdravlje i potrebu da se koriste kao dodatak ishrani putem probiotske terapije. Osmišljen da potpomogne zdrav digestivni sistem, Forever Active Probiotic je mala, laka za gutanje tablet, koja pomaže da se savlada neravnoteža u organizmu do koje dolazi zbog našeg izbora hrane i stila života koji neopaženo dovodi do redukcije količine prirodnih probiotika.

Forever Active Probiotic deluje pre svega u debelom crevu gde pomaže process varenja hrane, tj. oslobadjanje hranljivih sastojaka za absorciju i pozitivno doprinosi normalnom ljudskom rastu i razvoju pomažući da se održi balansiran i zdrav sistem.

Pošto su probiotici sami za sebe vrlo krhki (toplota i stomačna kiselina ih lako uništavaju), Forever Active Probiotic koristi ekskluzivnu, patentiranu tehnologiju koja obezbedjuje da se jedinstvena kombinacija probiotika, šest blagotvornih vrsta mikroba, oslobodi iz kapsulice tek kada dodje do željenog odredišta – debelog creva.

Koje vrste probiotica (korisnih bakterija) ima u Forever Active Probiotic-u?

Vrste probiotika u Forever Active Probiotic-u potiču iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium, i to su:

– Lactobacillus Acidopfilus – sprečava pojavu nepoželjnih organizama, sprečava njihovo umnožavanje i nastanjivanje

– Bifidobacterium Longum – izbacuje loše bakterije i smanjuje pojavu gastrointestinalnih oboljenja

– Bifidobacterium Lactis – snižava nivo pH vrednosti u telu i sprečava porast nepoželjnih bakterija

– Lactobacillius Rhamnosus – štiti intestinalni trakt od nepoželjnih bakterija

– Lactobacillus Bulgaricus – održavaju čistoću i balansiranost tankog creva

– Lactobacillus Plantarum – čuva osnovne nutritiente, vitamine i antioksidante u borbi protiv nepozeljnih substance u nasoj hrani.

Ovaj proizvod je stabilan na sobnoj temperature i nije potrebno da se cuva u frizideru da bi sacuvao svoja svojstva.

Ono sto je izuzetno u vezi Forever Active Probiotic-a je to što on deluje u tandem sa našom patentiranom Aloe Verom.

Aloja deluje kao “prebiotik” koji hrani rast i obezbedjuje idealno okruzenje za funkcionisanje probiotika. Ukoliko je vas cilj da potpomognete zdrav digestivni sistem ili da povećate absorciju hranljivih sastojaka i imunološki sistem, dodajte Forever Active Probiotic svom dnevnom program dopunske ishrane.

NAČIN UPOTREBE Forever Active Probiotica:

Popiti 1 tabletu dnevno sa vodom (najbolje 0,3dl Aloe Vera Gela razblažiti sa 1,5dl negazirane mineralne vode) na prazan želudac ili minimum 2 sata posle jela. Kapsulu ne žvakati ili gnječiti!!!

PAKOVANjE: 30 kapsula

Cena Forever Active Probiotic – Dobre bakterije  – Korsine Bakterije možete saznati klikom na link OVDE.

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]