FOREVER ACTIVE HA – podmazuje i štiti zglobove

Forever Active HA obezbedjuje jedinstvenu hialuronska kiselinu male molekularne mase, sa hidratantnim i podmazujućim dejstvom što ga uz dodavanje ulja djumbira i kurkume cini jednim od najmoćnijih prirodnih preparata namenjenih za održavanje pravilnog rada zglobova i vlažnosti kože na tržištu.

HIALURONSKA KISELINA (HA) je posebni protein koje nase telo proizvodi radi ublažavanja trenja u zglobovima i mišićima kao i obezbedjivanju potrebne vlažnosti kože. Starenjem organizam proizvodi sve manje i manje kolicine HA.

Smanjenjem količine HA naši zglobovi ostaju bez prirodnog podmazivanja koza postaje gruba i suva. Do nedavno HA je morala biti unosena inekcijama zato što probavni sistem nije mogao da je apsorbuje u prirodnom obliku, ali zahvaljujući INJUV procesu HA se sada moze koristiti oralno.

Vekovima su kineski travari koristili Djumbir i kurkumu da pomognu ispravno funkcionisanje zglobova.

Forever Activ HA - Hijalurnoska kiselina sa kurkomom i djumbirom

Koji je jedan od onovnih sastojaka Forever Active HA?

Forever Active HA je takodje i jedan od osnovnih sastojaka sluzi (mukusa) koja oblaže ćelije epitela i štiti organizam od prodora infektivnih agenasa (bakterija i virusa). Njegova uloga je da održava mucus u želatinoznoj form i time zadržava molekule koje prave ćelije epitela u cilju uništavanja mikroorganizama i na taj način im omogućava efikasnu odbranu.

HA niske molekularne mase, ulje djumbira i kurkuma, čine Forever Active HA ključnim preparatom, da ponovo budete “dobro podmazana mašina”.

Način upotrebe Forever Active HA: 2 puta dnevno po jedna kapsula

Pakovanje: 60 kapsula

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

 

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]