Forever A-BETA-CarE- antioksidans capsule - Dar Prirode

Plaćanje pouzećem

FOREVER A-Beta-Car-E

Forever A-BETA-CarE- antioksidans capsule – Dar Prirode

Slobodni radikali su štetne materije koje se formiraju unutar ćelija i u medjućelijskom prostoru. Pored ćelijske membrane, oni mogu da štete i genetski materijal ćelije (DNK) što često moze da rezultira ozbiljnim poremećajem u njenoj funkciji.

Dejstvo slobodnih radikala ima za posledicu pojavu najtežih oboljenja kao što su: maligna oboljenja, bolesti srca i krvnih sudova, bolesti pluća …

Forever A-Beta-CarE® je esencijalna formula koja kombinuje vitamine A (betakaroten)

Ubrzan razvoj tehnologije i povecan broj zagadjivaca zivotne sredine: izduvani gasovi motornih vozila, upotreba hemijskih sredstava u proizvodnji i konzerviranju zivotnih namirnica; zracenje televizora, racunara, mobilnih telefona;

Upotreba hemijskog i nuklearnog oružja; sve to ima za posledicu slabljenje odbrambene sposobnosti organizma, što omogućava slobodnim radikalima da odnesu pobedu nad antioksidansima koje stvara sam organizam. Osoba tada ubrzano stari, vrlo često oboleva od najtežih i neizlečivih oboljenja.

Prema najnovijim saznanjima vitamin A iz beta – karotina, selen, E vitamin i C vitamin su vrlo efikasni antioksidansi koji štite od štetnih uticaja slobodnih radikala. A-Beta-CarE štiti naše ćelije od oštećenja.

E VITAMIN pojačava imuni sistem organizma, utiče na širenje krvnih sudova, deluje protiv zgrušavanja krvi, štiti srce i pluća, povećava polnu moć … Pomaže organizmu da iskorišćava kiseonik i ubrzava oporavak od bolesti ili hiruškog zahvata.

A VITAMIN koga organizam preko jetre uzima iz beta – karotina ima veliku ulogu u dobrom funkcionisanju naših očiju, kao i problema nastalih usled poremećaja vida.

Takodje ima značajnu ulogu u održavanju zdravlja disajnih puteva, kože, zuba… Organizam snabdeven dovoljnim kolicinama vitamina A znatno teže podleže malignim bolestima. Provitamin A – beta karotin se za razliku od retinola takoreći ne može predozirati.

SELEN sprečava starenje. Kao najjaci antioksidativni mineral doprinosi zastiti od slobodnih radikala i kancerogena, ublazava zapalenja, podstice imunoloski sistem, pomaze delovanje vitamina E. Olaksava problem nastale u menopauzi kod zena kao sto je povecan osecaj toplote.

Potreban u muskom reproduktivnom sistemu kao i metabolizmu uopšte. Neophodan je za dobar rad srca i krvnih sudova. Nedostatak selena dovodi do pada imuniteta.

Dakle, svaka osoba bi trebalo da koristi A-Beta-CarE preventivno u cilju zaštite od slobodnih radikala, a obavezno se preporučuje:

– kod virusnih infekcija,

– kao zaštita od zračenja,

– kod malignih oboljenja,

– protiv stresa,

– kod steriliteta,

– kod tuberkuloze,

– kod bolesti muških polnih organa (prostate… ),

– kod bolesti očiju,

– uvek kada je organizam oslabljen (prelezane bolesti, operacije…)

 

SASTAV FOREVER A-Beta-Car-E:

-E vitamin (d-alfa tokoferol) 200 IJ (667%),

-A vitamin (u obliku provitamina beta-karotina) 12.500 IJ (250%),

-Selen (L-Selenomethionine) 25 mcg (36%),

-pčelinji vosak, ruzmarin, sojino ulje, sojin lecithin, šargarepino ulje, ekstrakt rogača.

Način upotrebe: 1 do 3 kapsule dnevno

Proizvod stabilan: 4 godine

Pakovanje: 100 kapsula

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

Upiši Ime i e-mail i ODMAH dobijate e-book.
Knjiga koja je mnogima pomogla da alkališu svoj organizam.

Kako očistiti Vaš organizam?
Upiši Ime i e-mail i ODMAH dobijaš e-book
Print Friendly, PDF & Email