zdravlje-i-aloe-logo-flp

Prava Aloja Vera i Kako je Pronaći

Filozofija Zdravlje i Aloe vebsajta je da postoje četiri stuba zdravog života: aloe-flp
zdravo telo, zdrav duh, zdrava porodica i zdrave finansije.
Kao temelj za sva četiri stuba može poslužiti stabilna i uspešna FLP kompanija, koja uz vrhunske proizvode svakome nudi i izvanrednu poslovnu priliku.
Prava Aloe vera, je samo ona koja u boci konzumnog proizvoda sadrži čisti, pravilno stabilizovani Aloja vera gel u prirodnom obliku i sastavu, koji po kvalitetu i delotvornosti ne odstupa od svežeg gela.
Već 27 godina vrhunski kvalitet Aloja vera prizvoda obezbeđuje kompanija Forever Living Products (FLP). Kvaliet FLP proizvoda garantuju: Pravilan prirodni postupak stabilizacije gela, najsavremenija tehnologija prerade i rigorozna kontrola svake faze – od uzgoja biljke na sopstvenim planatažama, preko stabilizacije, prerade, transporta i distribucije do krajnjeg potrošača. Zbog toga se proizvodi FLP-a ne mogu nabaviti u „health storu“ ili prodavnici zdrave hrane.

zdravlje-i-aloe-flp-proizvodi
FLP ima sopstvene plantaže Aloe Vere i najsavremeniji tehnološki postupak prerade. Mehanički odstranjuje koru lista u kojoj se nalaze nepoželjne supstance. Koristi iskljucivo unutarnji sadrzaj lista (gel) u kome je skladište svih hranljivih i lekovitih materija. Postrojenja za stabilizaciju su u neposrednoj blizini plantaža. Prirodna stabilizacija se vrši hladnim postupkom i prirodnim ekstraktima, za čega najveću zaslugu ima Bill Coats. Osnova svih FLP proizvoda je čisti, prirodni Aloja vera gel. Proizvodi FLP-a su vrhuskog kvaliteta, pod najstrožom kontrolom u svim fazama proizvodnje, od uzgoja biljke do potrošača. Svi FLP proizvodi s pravom nose pečat kvalieta IASC (Međunarodnog Naučnog Saveta za Aloju). Tako dobijeni Aloja vera gel, zadržava sve prirodne hranljive lekovite osobine, kao i konzistenciju, ukus, miris i boju svežeg gela.