FIELDS OF GREENS – Polja zelenila -Zdravlje za nas i našu decu

Setimo se kako je bilo dok smo bili deca, pa smo od majke dobijali zeleno povrće.

Danas dobro znamo koliko je našoj majci bilo potrebno truda da sve to pripremi i još vise muke da nas natera da sve to pojedemo.

Danas za pripremu potrebnog zeleniša malo ko ima vremena, pa jos kad se setimo koliko je sve to zagadjeno? A organizmu je sve to neophodno za održavanje dobrog zdravlja, poboljšanja psihofizičke kondicije i podizanje odbrambene sposobnosti organizma.

Zahvaljujući tabletama Fields of Greens, uzimanjem svega tri tablete na dan mozemo dobiti sve korisne sastojke povrca – vitamine, belančevine, aminokiseline, enzime, antioksidanse i hlorofil.

FIELDS OF GREENS - Polja zelenila

 

Firma FLP bere mladu pšenicu, lucerku i ječam u vreme kad oni imaju najveću hranljivu vrednost, zatim dodajući im hromov pikolinat koji je potreban za adekvatnu razmenu materija (za dobar metabolizam) – hladnim postupkom – presovanjem pravi tablet Fields of Greens (zelene tablete).

 

Gde nam sve pomažu Fields of Greens?

Fields of Greens nam pomažu: kod dijabetesa, regulisu sve poremecaje metabolizma, regulišu funkciju jetre i slezine, hrane ćelije i deluju kao antioksidansi, regulišu telesnu težinu.

FIELDS OF GREENS - Polja zelenila -Za zdrav i dug život

Proizvod stabilan 4 godine

Pakovanje: 80 tableta.

Sve proizvode možete da dobijete na kućnu adresu za Beograd je moguć dogovor a za unutrašnjost Srbije šaljem brzom poštom(Post Expres) a plaća se pouzećem.

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]