CLEAN & LEAN 9

Prvi korak ka ciscenju organizma je kontrola unosa stetnih konzervanasa i drugih hemikalija koji se tokom godina taloze i sakupljaju u nasem telu.

Ovaj deveto dnevni program ( Clean 9) vas snabdeva neophodnim orudjem za ciscenje organizma, gubljenje kilograma i vraca vas na put ka zdravlju i zdravom nacinu zivota, na ovaj nacin uz ciscenje organizma od toksina nas organizma iznutra dobija i dodatnu ishranu celija  tj dok se organizam cisti ujedno se i hrani . . .

Clean 9 - Najbolje za skidanje kilograma

 

Komplet za 9 dana – Clean 9  sadrži:

3      boce      Aloe Vera gela

1 pakovanje  LITE  ULTRA

1 pakovanje  Garcinia Plus

1 pakovanje  Bee Pollen

1 Sejker, Santimetar i pratecu literaturu sa prakticnim savetima.

 Kako očisti organizam?

Clean 9 – Neviđeno do sada!

Nekada davno smatralo se da je debeo covek obavezno i zdrav covek. Ali sa pojavom Belog hleba, Belog secera, Rafinisanih ulja . . .  to prestaje da bude znak jednakosti. Gojaznost je jedan od najvecih problema savremenog ( ubrzanog ) nacina zivota.

Najveci uzrok  koji dovodi do problema gojaznosi Los nacin ishrane, ne redovna ishrana, Brza hrana bogata stetnim materijama a siromasna  hraniljivim i gradivnim . . . 

Gojaznost je odavno prestala da bude samo Estetski problem jer je sve vise dece koja su jos u pubertetu gojazna, a sa ovim problemom javljaju se i drugi zdravstveni porblemi kao posledica . .

Dijete gladovanjem ne da nisu zdrave nego su i kontraproduktivne. Gladovanjem organizam slabi, pada imunitet i postajemo podlozni bolestima.

Gladovanjem se gubi tečnost i mišićna nasa, a masnoce ostaju. po prestanku dijete vi ne samo da brzo povratite tezinu, nego je i uvecate, jer vise nemate potrebnu misicnu masu da sagorevate masnoce. Jedino misici mogu da sagore masnoće.c9

Kako se određuje mršavite li ili ne?

Znaci, ako zelite da dovedete u red svoje telo, zaboravite na vagu, gledajte svoje telo i merite santimetrima kako se obimi smanjuju.

Kompleti za Regulaciju telesne tezine se mogu prilagoditi i mogu se dobiti u vise kombinacija u zavisnosti  od toga sta se zeli postici : da li želite da SMRŠATE ili da POPRAVITE svoju kilazu.

Kompleti Clean 9 mogu sadrzati umesto ALOE vera gela kao osnove, 3 boce BERRY Nectara ili 3 boce ALOE sa ukusom BRESKVE u kombinaciji sa Obaveznim sejkom LITE ili  ULTRA LITE sa ukusom koji vama vise odgovara VANILA  ili  COKOLADA .

Proizvode kompanije FLP možete kupiti samo od distributera kompanije
Pozovite već danas – 063/342-380 -Milan !