Aloja Vera u Ginekologiji

Delovanje Aloe Vere kod žena u ginekologiji

 Koji su to benefiti za ženu od Aloe Vere?

Delovanje  Aloe Vere kod žena u ginekologiji

 

Miomi na materici i ciste na jajnicima su dosta česta pojava, posebno kod žena u trećoj i četvrtoj deceniji života. Zvanična medicina to obično rešava (višekratnim) hiruškim putem. Naši lekari, iznoseći iskustva iz sopstvene prakse, navode slučajeve potpunog nestanka mioma i smanjenja ili potpunog nestanka mioma na materici, nakon upotrebe Aloje Vera Gela u kombinaciji sa još nekim FLP proizvodima.

Aloe Vera gajenje do Aloe vera gela

 

Koji su to proizvodi koji pomažu u gonekološkim problemima kod žene?

Slične navode iznose korisnici o nestanku cista sa jajnika. Hronična upala jajnika, ranica na grliću materice, nestaje upotrebom Aloja Vera Gela u kombinaciji sa lokalnom primenom jos nekih FLP proizvoda

Forever Licium plus (100 tableta  3*1 na dan – trajanje pakovanja  33 dana)

. Dve najvažnije komponente ovog proizvoda – LYCIUM i LICORIS (kineski slatki koren) su dve lekovite biljke sa mozda najduzom istorijom i najbogatijom dokumentacijom izmedju onih koje mi imamo u našem program, i protežu se vise hiljada godina unazad, posebno u Aziji, gde lekari ove dve biljke preporučuju za lečenje niza bolesti.

 

 – A-Beta CarE  (pakovanje 100 tbl   2 x 1 tbl u toku jela  50 dana)

Prema najnovijim saznanjima vitamin A iz beta – karotina, selen, E vitamin i C vitamin su vrlo efikasni antioksidansi koji stite od stetnih uticaja slobodnih radikala. A-Beta-CarE stiti nase celije od ostecenja.

Artic Sea        (pakovanje 60 kps    2 x 1 kps posle jela   30 dana)

FOREVER Artictic – Sea SUPER OMEGA 3 je proboj medju balansiranim dodacima ishrani, budući da koristi i biljne i životinjske masti da bi izvukao iz svake ono sto je korisno. Omega-3 je esencijalna polinezasićena masna kiselina koja se nalazi u lososu, skuši i drugoj morskoj hrani, dok je Omega-9 mononezasićena masna kiselina koja se nalazi u maslinovom ulju.

 

Aloja Vera ima anti mikrobna svojstva, i veoma uspešno otklanja razne vrste vaginalnih infekcija : Bakterijskih. Virusnih, .Gljivičnih i Kvasnih (Herpesi, Candida, Trihomonas itd). 

Dr. Robert Picker iz Kalifornije, navodi da Aloja vera veoma uspešno SPREČAVA i OTKLANJA razne vrste genitalnih herpesa, koji ima epidemiološke razmere. Zahavljujući anti inflamatornim osobinama pomaže kod raznih ginekoloških upala.

 

Sve proizvode možete da dobijete na kućnu adresu za Beograd je moguć dogovor a za unutrašnjost Srbije šaljem brzom poštom(Post Expres) a plaća se pouzećem.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]

One thought on “Aloja Vera u Ginekologiji

  1. Pingback: Kako da uz pomoć aloe vere poboljšate zdravlje? | Zdravlje i Aloe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

+ 84 = 90

.