Aloe Vera Napici
Aloe Vera Napici – Zdravi proizvodi

 

Pripremio: Milan Stanić

 Hit! U svetu a i Srbiji Aloe Vera Napici.

ALOE VERA GEL

Stabilizovani 100% cisti prirodni sok dobijen iz srzi lista Aloe Vera (gela) po sadrzaju i kvalitetu odgovara svezem soku Aloe Vere. zdravlje-i-aloe-gelAloe Vera Gel sadrzi preko 250 razlicitih aktivnih komponenata, ukljucujuci 20 minerala, 18 amino kiselina, 12 vitamina i 16 enzima.
Upotreba:
Ciscenje i detoksifikacija digestivnog trakta, povecanje imuniteta, hronicni zamor, ostali problemi digestivnog trakta, hemoroidi, endokrini sistem (posebno tiroida), migrene, problemi jetre i bubrega, astma, promene na kozi (akne, ekcemi, psorijaza) i opadanje kose.

FOREVER FREEDOM „Tecna Hrskavica“

Stabilizovani 100% cisti Aloe vera gel sa dodatkom Glukosamin Sulfata, Hondroitin Sulfata, MSMa i Vitamina C koji zdravlje-i-aloe-freedomdeluju na odrzavanje funkcija zglobova, vezivnih tkiva i pokretljivosti. Usporava degenerativne procese starenje u organizmu.
Upotreba:
Reumatoidni i osteo-artritis, osteo-poroza, upale misica, zglobova i tetiva, bolovi u ledjima i misicima, reumatrizam, spondiloze, kostobolje, vrlo koristan kod raznih vrsta sportskih povreda. Najdelotvorniji u kombinaciji sa Aloe Heat Lotion ili MSM gel.

ALOE BERRY NECTAR

Stabilizovani 100% cisti Aloe vera gel sa dodatkom koncentrata borovnice i jabuke cime je povecana koncentracija zdravlje-i-aloe-berryivitamina i minerala. Deluje kao izvrasno sredstavo za ciscenje organizma posebno bubrega i urinaranog trakta.
Upotreba:
Bolesti urinarnog sistema, menstrualne tegobe, prostata, poboljsava oporavak posle operacija, anemija, nocno mokrenje, poboljsava psiho fizicko stanja i apetit.

BITS N’ PEACHES

Stabilizovani 100% Aloe vera gel sa ukusom breskve koji poseduje sva lekovita svojstava Aloe Vera Gela sa zdravlje-i-aloe-bitsnpeachesdodatkom breskve. Posebno formulisan za decu.
Upotreba:
Koristi se u svim slucajevim kao I aloe vera gel , a zbog veoma prijatnog ukusa pogodan je za decu.

POMESTIN

Snažan anti oksidant, čuva i podiže imunitet i energiju. Jedinstvena mešavina sokova i ekstrakta visoko anti zdravljeialoe-forever-pomesten-poweroksidativnog voća, izvanrednog ukusa.

ČAJ

Čaj od cveta Aloje i drugog lekovitog bilja, bez kofeina, finog ukusa, velika pomoć kod varenja i grčeva u stomaku, detoksikator koji je nophodan u dijetalnom programu. Poboljšava cirkulaciju, smanjuje bolove, smanjuje nivo šećera zdravljeialoe-aloe-blossom-herbal-teau krvi i olakšava probleme sa prostatom.

ALOE TO GO

Aloe To Go je kombinacija Aloe Vera Gela i Pomestina, osvežavajućeg ukusa, pogodna za upotrebu bilo gde u bilo zdravljeialoe-aloe-forever-2gokoje vreme. Pored osvežavajućeg ukusa, ovo je izvanredan koktel anti oksidativnog dejstva.

 

 

FOREVER FAB

 Forever Living je našao rešenje koje će vam pomoći da se oporavite i revitalizujete kada ste iscrpljeni. FAB odmah i dugotrajno obezbedjuje  dugotrajnu energiju.Ova energija potiče od Guarane, a dugotrajnu energiju omogućuje specijalna tehnologija koju su zdravljeialoe.com-fabrazvili ruski sportski naučnici i istraživači, a sustina je u originalnoj mešavini adaptogenih biljka i biljkama koje su bogate hranljivim elementima i materijama kao što je i Aloja. FAB deluje brzo, osvežava i omogućava da ostanete budni i puni energije tokom čitavog dana, a ujedno vas revitalizuje tako da vam obezbedjuje izdržljivost i koncentraciju da uradite ono što morate i želite da uradite.

 

 Sve proizvode  možete dobiti na kućnu adresu na celoj teritoriji Srbije a za Beograd po dogovoru.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217