ALOE VERA GELLY – Zelena Krema 

Aloe Vera Gel (zelena krema) je aloja u želatinoznom obliku i koristi se za otvorene rane,opekotine, oderotina, kod dekubitnih rana . . .

ALOE VERA GELLY (zelena krema )

Aloe Vera Gelly je namenjen za površinsku primenu:

– hidrataciju,
– omekšavanje i
– kondicioniranje kože.
 

Nema iritirajuce dejstvo, te je idealno sredstvo za negu kože.

Nacin upotrebe: Na prethodno ocišćenu kožu nanesite Aloe Vera žele u 3 tanka sloja. Ponovite postupak po potrebi.

Aloe Vera Gelly- Zelena krema FLP
 

 

Sastav: Stabilizovani gel Aloe Vere 85%, destilovana voda, glicerin, trietanolamin, kar- bomer, alfalokoferol (prirodni E-vitamin), alantonin, askorbinska kiselina, diazolidinil karbamid, metilparaben.
 

Veoma važno o ALOE VERA GELLY (Zelena Krema ):

Aloe Vera Gelly  – zelena krema je gušća varijanta Aloe Vera Gela. Sadrži 100% čist Stabilizovani Aloe Vera gel, uz dodatak lekovitog bilja, prirodnog E-vitamina kao i alantoina, koji deluje umirujuće, a alge koje ulaze u sastav ovog proizvoda čine da koža postane glatka i ujedno je i neguju.

Zahvaljujuci svom sastavu, žele se lako apsorbuje u gornje slojeve kože i time ubrzava proces ozdravljenja većine kožnih oboljenja.

Svakodnevno korišćenje ALOE ŽELEA -Aloe Vera Gelly  – zelena kreme pomaže u lečenju:

– migrene,
– opekotina,
– oderotina,
– dermatomikoza,
– hemoroida,
– plikova,
– bolove zuba,
– infekcije uva,
– upale stopala,
– ojede,
– dekubituse,
– žuljeve,
– kurijeg oka,
– upale probušenih ušiju,
– ćelavosti,
– ujeda insekata,
– ojeda od pelena kod novorodenceta,
– bubuljica,
– grčeva (na nogama),
– svraba.
 

Aloe Vera Gelly se uspešno primenjuje kod niza kožnih bolesti, opekotina kao i akutnih povreda kože, mišića, zglobova. Pacijenti veoma hvale ovaj novi proizvod za lečenje na bazi aloje jer brzo uklanja bol, a upale i otoke za kratko vreme smiruje. Uništava spore mikroorganizama i ubrzava ozdravljenje oštećenog tkiva.

Aloe Vera žele se apsorbuje brzo i bez tragova.
 

Za ovaj prirodni Aloe Vera proizvod važe, uglavnom, sve karakteristike kao i za Aloe Vera Activator odn. Aloe First. Medutim, ovaj proizvod se bolje može primeniti u slucajevima kada je potreban i zavoj. Usled želatinozne strukture, dobro prijanja uz oštećeno mesto, te je, samim tim i delovanje duže.

Pre nanošenja kreme poželjno je površinu tretirati Aloe Activator-om ili Aloe First-om.
 

Zbog umirujućeg, mikrobicidnog dejstva kao i svojstva da se lako apsorbuje, Aloe Vera žele je idealno sredstvo za lečenje opekotina i drugih, osetljivih, povređenih tkiva. Obzirom da ne sadrži masne materije, može se primenjivati i u takvim upornim slučajevima kao što su razne bubuljice, herpes, seboreične površine. U svakom slučaju, preporučuje se da se manje površine prvo tretiraju sa Aloe Activator-om, a veće sa Aloe First-om.
 

Navedene preporuke su date na osnovu kliničkih ispitivanja, zapažanja lekara i praktičnih iskustava sportskih trenera.

Primena Aloe Vera Gelly  – zelena krema: Koristi se isključivo spolja za hidratisanje, smirivanje i kondicioniranje. Izuzetno je efikasan za lečenje iritirane, problematicne kože.

Površinu rane brižljivo treba očistiti, da ne zaostanu materije koje bi mogle da izazovu zagadenje. Naneti Aloe Vera Gelly (sam ili sa Activator-om) na površinu, nezavisno od toga da li je potreban zavoj ili ne. Ako je moguće, žele tokom 5 minuta umasirati u kožu. Čim se žele upije, ponovo naneti na ranu, i postupak ponoviti još jednom u toku dana.

Pažnja: izuzetno je važno da rana bude očišćena, jer postoji mogućnost da usled izuzetne sposobnosti apsorpcije samog želea, nečistoće budu takode apsorbovane i unete u ranu.

Ranu je potrebno prethodno dobro isprati, pa zatim naprskati Aloe First da dezinfikuje i zaustavi krvarenje (ako nemate First ili Aktivator upotrebite 3% hydrogen ili pak alkohol), pa kada krvarenje stane, na ranu naneti sloj Aloe želea i zaviti sterilnim zavojem ili staviti flaster na koji ste prethodno takode stavili sloj Aloe želea. Postupak ponoviti više puta u toku dana.

 

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makednoji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]