FOREVER ALOE SCRUB – Alojin PILING za lice i telo

Aloje piling deluje ne samo površinski. Svojom jedinstvenom kombinacijom stabilizovanog Aloe Vera gela i mikro – sfere dobijene iz čistog jojobinog ulja (čvrstih kapljica Jojoba ulja mikroskopske veličine), ovo efikasno sredstvo za čišćenje kože je dovoljno blago i nežno da se može koristiti svakodnevno, a ujedno je i dovoljno jako da može odstraniti nečistoću i izumrle ćelije koje se akumuliraju u finim porama kože.

FOREVER ALOE SCRUB

Kombinacija ova dva prirodna sastojka će raskrčiti put koži za njeno sopstveno obnavljanje štiteći je u isto vreme od isušivanja i štetnih efekata veštačkih, sintetičkih preparata za čišćenje lica.

Alojin Forever Piling nežno skida izumrle ćelije i nečistoće koje začepljuju pore i kvare izgled kože otkrivajući blistavo novu, zdraviju kožu.

NAČIN PRIMENE Alojin Forever Piling:

Nanesite na suvo lice ili telo i nežno utrljavajte vrhovima prstiju, kružnim pokretima (pažljivo izbegavajući oči) 2 do 3 minuta. Dodajte vode vode ukoliko je potrebno. Na kraju u popunosti isperite i tapkanjem osušite čistim i mekim peškirom.

 

Alojin PILING za lice i telo sadrži: Aloe Vera Gel, Jojoba vosak, prirodni vitamin E, askorbinsku kiselinu tj. vitamin C, limunsku kiselinu, zrnca Jojobe.

Pomaže u odstranjivanju odmrlih ćelija

Dubinski čisti kožu,

Ne iritira kožu, kondicionira i omekšava kožu

Koristi se u tretmanima kože lica i tela (dekolte, peta, laktovi . . . )

Kod problematične i osetljive kože jer deluje umirujuće i bez iritacija

 

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]