ALOE Lotion – plava krema za vene

Aloe Lotion  (plava krema) je hidratantna i umirujuća krema koja sadrži 66,5% aloe vera gela, ulje jojobe, kolagen, elastin i vitamine C i E.

Aloe lotion - Plava krema za vene

 

Aloe vera gel sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C i E vitamin, kao i folnu kiselinu. Sadrži više od 20 minerala i 18 aminokiselina. Aloe Vera gel je savršen dodatak kozmetici jer sam gel ima antibakterijska svojstva, a takođe umiruje i hidrira kožu.

Ulje jojobe sadrži važne nutritijente poput vitamina E, kompleksa B vitamina, minerale kao što su jod, hrom, cink. Reguliše PH vrednost,hidrira suvu kožu, čini je mekom i glatkom, vraća joj zdravi sjaj. Tokom procesa starenja ili preteranog izlaganja štetnim uticajima okoline, koža proizvodi manje sebuma i samim tim gubi vlagu. Tu funkciju preuzima ulje jojobe jer su njegovi estri svojim sastavom (odnosom kiselina, alkohola i ugljenika) jako slični ljudskom sebumu.

 

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu. Sakuplja se u obliku isprepletanih vlakana koja povezuju ćelije. Udružen saelastinom, pozitivno utiče na čvrstinu i sjaj kože. Tokom života sinteza kolagena, elastina i drugih proteina se smanjuje, pa koža počinje da gubi volumen. Kolagen je važniji za kožu jer stvara protein odmah ispod epiderma, a to čini da koža bude zategnuta, čvrsta i glatka.

Naš organizam proizvodi još jedan specijalni protein, hijaluron-kiselinu (HA), koji je odgovoran za održavanje vlažnosti i ispunjenostipotkožnog vezivnog tkiva. Ova supstanca u koži deluje kao sunđer koji upija vodu, povećava svoju zapreminu i tako daje volumen neophodan za zdrav i blistav izgled kože. Starenjem, ljudski organizam proizvodi sve manje količine HA i time održavanje vlažnosti postaje problematično, a posledica je gubljenje tonusa, pa koža deluje dehidrirano i dolazi do nastanka bora.

Vitamin C važan je za sintezu kolagena potrebnog za razvoj ćelija i tkiva, sprečava ulazak virusa u ćelije i jak je antioksidans. Visoke koncentracije vitamina E i C zaslužne su za obnovu kože, elastičnost i delovanje protiv bora.

Ukoliko se koristi za masažu potrebno je razblažiti kremu sa Aloe Firstom ili Activatorom.

Karakteristike Aloe Lotion:

  • pozitivno utiče nasmirivanje upalnih procesa (vene, hemoroidi koji ne krvare, opekotine od sunca, i dr.)
  • za masažu nogu (hidrira i umiruje kožu)
  • stimuliše regeneraciju suve, ispucale kože

Sadržaj Aloe Lotion:

Pakovanje: 118 ml.

Upotreba: Mazati u tankom sloju posle tuširanja, tri puta dnevno u tri sloja (namazati, sačekati da upije, pa ponoviti još dva puta; i tako 3 puta na dan).

Više informacija o Aloe Lotion možete pronaći ovde.

 

Želite da isprobate drugačiji pristup u poboljšanju opšteg zdravlja na prirodan način?

Dobrodošli su komentari ili pitanja u sekciji “komentari” na vrhu stranice, pored opisa.

Saznajte kako možete doći do Aloe Lotion  putem telefona 062/521-217 ili putem slanja poruke na Facebook stranici .

 

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]