ALOE Lotion – plava krema za vene Najbolje!

Zdravlje i Aloe - Plava Krema

Koje su to koristi od  ALOE Lotion – plava krema za vene?

Plava krema pomaže kod:

  • bolovi u nogama i otoka,
  • proširenih vena,
  • opekotine od sunca 
  • problema sa bubuljicama . . .

 

Aloe Lotion – Plava krema za vene je univerzalna koncentrovana krema za kozu sa jojobinim uljem i vitaminima C i E koja hidrira i umiruje kožu, a kolagen i elastin se dodadju ovoj finoj smeši da pomognu u održavanju gipke i elastične kože.

Koristi i delovanje Aloe Lotion – Plava krema za vene

PRIMENA ALOE Lotion – plava krema za vene: Delovanje ove kreme je univerzalno i prilikom nanošenja stvara osećaj  hladjenja. Donosi olakšanje kod svraba, kod bolova u nogama (vene), ujeda insekata, dermatomikoze, bolova glave, opekotina od sunca, izuzetna za hidratisanje koze posle sunčanja, problema sa bubuljicama. Može se kombinovati sa FRSTOM ili Aktivatorom, naročito kod opekotina.

Koristi se za vene,kapilare, uboje (treba neprestano mazati dok otok ne splasne), otoke nogu i zglobova. Čudotvorno deluje na suvu, ispucalu i osetljivu kožzu, poboljšava kvalitet kože.

Način upotrebe: Kremu mazati u tankom sloju posle tuširanja, 3 puta dnevno u 3 sloja (namazati, sačekati da se upije, pa ponoviti jos 2 puta na isti način, tako raditi 3 puta na dan)

PAŽNJA: Vazno je da koža pre nanošenja kreme bude čista, jer Aloe Vera lekoviti sastojci pordiru jako duboko, do sedme dubine tkiva. Tako i leče, odnosno prvo se vide rezultati kod dubinskih vena, pa vene ispod površine kože, zatim čvorovi i vene na površini i tek na kraju kapilari .

SASTAV: sadrži 75 % Aloe Vera Gela, ulje jojobe, ulje koštica kajsije, kolagen, elastin alantoin, vitamine E i C, oleinska kiselina, lanolin, mineralna ulja

 

Sve proizvode FLP- Forever Living Product-s možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × 7 =

.