Aloe Heat Lotion – Crvena krema – Zagrevajuća krema

Aloe Heat Lotion je “zagrevajuća” krema koja sadrži 35,9% aloe vera gela, eukaliptusovo ulje, mentol, ulje koštice kajsije, jojoba ulje, mineralna ulja, lanolin, vitamine A, C i E.

Aloe Heat Lotion sadrži zagrevajuće sastojke koji blagotvorno deluju na umorne mišiće i suvu kožu. Obzirom da je pH uravnoteženmože se koristiti kao losion za masažu, što je naročito pogodno za sve sportiste i rekreativce, ali i za opuštanje posle napornog radnog dana. Može se koristiti kod istegnuća mišića, grčeva, nagnječenja, udaraca, iščašenja, upale mišića i uganuća.

Aloe Heat lotion - Crvena Krema

Ukoliko se koristi za masažu potrebno je razblažiti kremu sa Aloe Firstom ili Activatorom.

Aloe vera gel sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C i E vitamin, kao i folnu kiselinu. Sadrži više od 20 minerala i 18 aminokiselina. Aloe Vera gel je savršen dodatak kozmetici jer sam gel ima antibakterijska svojstva, a takođe umiruje i hidrira kožu.

Ulje jojobe sadrži važne nutritijente poput vitamina E, kompleksa B vitamina, minerale kao što su jod, hrom, cink. Reguliše PH vrednost,hidrira suvu kožu, čini je mekom i glatkom, vraća joj zdravi sjaj. Tokom procesa starenja ili preteranog izlaganja štetnim uticajima okoline, koža proizvodi manje sebuma i samim tim gubi vlagu. Tu funkciju preuzima ulje jojobe jer su njegovi estri svojim sastavom (odnosom kiselina, alkohola i ugljenika) jako slični ljudskom sebumu.

Eukaliptus sadrži raznovrsna esencijalna ulja od kojih se najviše ističe eukaliptol jer je snažan antiseptik, koji ima jak miris i pruža osećaj “hlađenja”, zbog čega je čest dodatak u preparatima za masažu i opuštanje mišića.

Mentol se dobija sintetičkim putem ili iz peperminta (pitoma nana) ili drugih ulja nane, a poseduje lokalna anestetička i kontrairitantskasvojstva. Utiče i na receptore za osećaj temperature pa mentol na koži daje osećaj hlađenja. Time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta.

Ulje koštica kajsije je bogato prirodnim vitaminima (posebno vitaminima A i E koji su bitni za našu kožu), kao i vitaminom B17 (amigdalin),linolnom (daje čvrstinu koži) i drugim esencijalnim masnim kiselinama, mineralima i drugim hranjivim sastojcima. Ovo ulje se savršeno absorbuje u koži i ne ostavlja tragove ili osećaj masnoće. Ne uzrokuje alergijske reakcije čak i na najosetljivoj koži.

Susamovo ulje je veoma bogato linoleinskom kiselinom, jednom od dve esencijalne masne kiseline koje naše telo ne može da proizvede. Sadrži u velikoj količini mineral cink koji je izuzetno značajan za mekoću i elastičnost kože, a pozitivno utiče i nasmanjenje pega i usporavanje starenja kože.

Karakteristike Aloe Heat Lotion:

  • zagreva mišiće, podstiče cirkulaciju
  • opušta mišiće posle napora (idealno posle sporta)
  • losion za masažu
  • blagotvorno deluje na upale nerava

Sadržaj Aloe Heat Lotion:

Pakovanje: 118 ml.

Upotreba: Nanosi se spolja na bolna ili povređena mesta, na kojima nije oštećena koža i ne krvare. Blagotvorno deluje na smanjenje bolova. Idealno sredstvo za masažu.

Napomena: Ne sme doći u dodir sa očima. U slučaju kontakta, oči isprati vodom tokom nekoliko minuta.

Više informacija o Aloe Heat Lotion možete pronaći OVDE.

Ili klikom na dugme PREUZMI

Saznajte kako možete doći do Aloe Heat Lotion  putem telefona  062/521-217 ili putem slanja poruke na Facebook stranici .

Telefon: 062/521-217

E-mail: alojaposao@gmail.com

Skaype: stanicmbgd

Facebook stranica: https://www.facebook.com/ZdravljeIAloe/

Kontakt strana sajta: https://zdravljeialoe.com/kontakt/

 Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]