Aloe Heat Lotion -Crvena Krema – Spas za umorne mišiće

Aloe Heat Lotion – Crvena krema

Aloe Heat Lotion – Crvena Krema… Prava stvar!

Aloe Heat Lotion omekšava kožu, duboko prodire u dubinu kože i izaziva osećaj toplote, a sadrzi  oko  70% od 100% stabilizovanog Aloe Vera gela.

Aloe Heat Lotion -Crvena Krema losion za masažu.

Aloe Heat Lotion je izuzetan losion za masažu, kao sredstvo za lokalno smirivanje i relaksaciju. Obzirom na posebno svojstvo razvijanja toplote, Aloe Heat Lotion ima izuzetno umirujuće dejstvo.
Uputstvo za upotrebu: Naneti na kožu i masirati, po potrebi.
 
Upozorenje: Ne sme doći u dodir sa očima. U slučaju kontakta, oči isprati vodom nekoliko minuta.
 

 

Sastojci:

Stabilizovani Aloe Vera gel 70%, destilovana voda, metil salicilat, propilen glikol, glicerinstearat, etil alkohol, mentol, trietanolamin, eukaliptusovo ulje, ulje koštice kajsije, petro- latum, sezamovo ulje, lanolin, jojoba ulje, oleinska kiselina, PEG -100 stearat, karbomer, alan- toin, lanolin, alkohol, askorbinska kiselina, diazolidinil – karbamid, metilparaben, propilparaben.
 Aloe Heat Lotion – Crvena krema

Aloe Heat Lotion -Crvena Krema… Nema greške!

Aloe Heat Lotion (topli losion) je emulzija tipa ulja u vodi (U/V – emulzija) uravnotežene pH-vrednosti. Sadrži određene materije koje stvaraju toplotu kao što je npr. eukaliptusovo ulje (deluje opuštajuće i izvanredno je za masažu).
Sportski lekari, maseri kao i treneri veoma cene ovaj proizvod zbog ublažavanja bolova i toplotnog dejstva.
 

Upotreba:

Kod sportskih povreda, kao npr. istegnuća mišića, grčeva, nagnječenja, udaraca, iščašenja i slično je izuzetan.
Može se primeniti i kod problema sa zglobovima i reumom, išijasa i artritisa. Dejstvo mu se može povećati ako se na povređeno mesto prethodno primeni Aloe Activator ili Aloe First.
 
HEAT LOTION nanosimo spolja na povređena mesta. Najbolje je naneti tri namaza i uviti, tj. omotati ih. Tim postupkom se otvaraju pore na koži. Ostavimo da deluje i kad pomislimo da više ne možemo izdržati, pečenje i bol nestaju. Koža nije vrela na dodir, već hladna.
 

[jazzyoptin]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

92 − 90 =

.