Aloe First Provereno!

Aloe First

Aloe First provereno pomaže očepljenje nosa kod prehlade

 

Način upotrebe ALOE FIRST – Prva pomoć:

nanosite na telo po potrebi, dok ne osetite hidrantno i umirujuće dejstvo. ALOE FIRST – Prva pomoć, tečna emulzija, u prvom redu pomaže kod površinskih povreda. Ako se kombinuje sa Heat lotionom i Aloe Gelly kremom, i to tako da se najpre nanese Aloe First, postiže se optimalan učinak ovih preparata.

Aloe First

Aloe First može se koristiti kod zapaljenja čeonog sinusa, začepljenja nosa usled prehlade, laringitisa. Može se koristiti i kao losion za masažu uz upotrebu lufe ili neke druge rukavice za masažu, naročito dobro stimuliše krvotok u donjim ekstremitetima.

Nega kose sa Aloe First: sa masnom, farbanom, “blajhanom” kosom čini čuda.

Posle pranja kosu poprskati Aloe First, blago umasirati u kosu, a zatim, ukoliko je moguće, osušiti kosu na vazduhu.

Ovaj postupak se može ponavljati svakodnevno i bez pranja kose.

Radi bolje kondicije sportisti  koriste Aloe First za ispiranje očiju, ušiju i nosa, za opekotine od sunca, oderotine, kao prva pomoć kod kožnih problema, za regeneraciju oštećene kose, koristi se kod upale srednjeg uva.  

U SAD je zabranjeno korišćenje antibiotika u lečenju ovog oboljenja, jer je ustanovljeno da je kod njihove primene, infekcija uva 2,5 puta češća.

Kod infekcije uva obično natekne eustahijeva truba koja normalno odvodnjava uvo, a kad ono otekne uvo je blokirano. Sve je uzrokovano streptokokama u guši. Zato se praktikuje ušpricavanje Aloe First najpre u gušu a zatim u nos. Glavu je potrebno zabaciti unazad da bi First dospeo u sva zahvaćena mesta (osetićemo bockanje i u ušima).

Kod ove procedure, dolazi do čišćenja gornjih disajnih puteva zato što First prodire u bronhije i izaziva kašalj koji opušta i oslobada bronhitide.

Takođe leči slučajeve plesni, odomaćene u nosu, koje kasnije može da prodre do kostiju i mozga ili komplikacije kod transplatacije kože.

Za sve manje povrede ili opekotine na koži upotrebite ALOE FIRST – Prva pomoć. Krajnji efekat je brzo zacelivanje.

Proizvode isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji i dr.

Proizvode kompanije FLP – FOREVER LIVING PRODUCTS možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

55 − = 48

.